Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Lindab TagXpert

Lindab TagXpert er en professionel fagmand, som har stor erfaring med at montere Lindab’s ståltage. Samtidig har han en bred viden om tagrenovering generelt.

Fordele ved ståltag

Fordele ved at montere et ståltag er mange. Et ståltag passer til alle huse og fås i flere farver og overflader. Stålet er belagt med en coating som giver dig op til 30 års garanti og minimal vedligeholdelse.

Renovering

Hvornår skal mit tag skiftes? Er mit tag ved at være slidt? Ja, det kan være svært at vurdere. Du skal tjekke selve tagfladen for porøsitet og slitage. Tjekke træværk, skorsten og tagrender for råd og utætheder, da alt dette er afgørende for din boligs sundhed. Vi sikrer dig de bedste løsninger i alle detaljer, f.eks fodblik, fuglegitter, ventileret rygningsbånd, siderende- og sternkapsel – alle løsninger som er udviklet i samarbejde med professionelle håndværkere. Der er mange krav at overholde når der skal skiftes tag, ikke mindst energimæssigt. Du kan læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, på Byggeri & Energis hjemmeside.

Lindab Tagstensprofiler

Få det klassiske teglstens udseende med Lindab Tagstensprofiler. Du får op til 30 års garanti og minimal vedligeholdelse. Få det gennem din lokale Lindab TagXpert.

Lindab Kliktag

Få Lindab Kliktag gennem af din lokale Lindab TagXpert. Kliktag fra Lindab er en moderne og elegant tagløsning med minimal vedligeholdelse og op til 30 års garanti.

Lindab Stålprofiler

Mulighederne er mange. Det samme er stålprofiler fra Lindab. Få Tag- og facadebeklædning fra din lokale Lindab TagXpert. Ideel til carport, skur, udehus, lade m.fl.