Gå til hovedindhold
Log ind

Lindabs historie – 60 år i byggeriets tjeneste

 

60 års virke som leverandør til byggeriet forpligter. Siden 1959 har Lindab været kendetegnet ved en særlig kultur, hvor ordentlighed og klarhed har dannet udgangspunkt for hele vores virke. Dengang kaldte vi det godt købmandskab, i dag kalder vi det ganske enkelt Good Thinking!

Good Thinking gennemsyrer, alt hvad vi foretager os. Det gælder både kvaliteten af vores produkter, respekten og forståelsen for vores kunders behov og anerkendelsen af, at alle Lindabs medarbejdere er med til at skabe vores kunders og vores egen succes. Ambitionen er at forenkle byggeriet med grønne kvalitetsprodukter, der er funktionelle, bæredygtige og æstetiske. Selvom ordene var anderledes, så har tankegangen været kendetegnende for vores virke siden vores spæde begyndelse i Småland.  

 

Ventilation

Ventilation indbefatter alt fra kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation, opvarmning og køling til styring af indeklima.

Se produkter her

Profil

Profil - produkter og systemer af tyndpladestål. Tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Se produkter her