Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Lindab Flexi Shop

​Velkommen til Danmarks første selvbetjente og døgnåbne ventilationslager

Vi kalder den Lindab Flexi Shop og har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det eneste, du behøver, er det Flexi-kort, som du får, når du tilmelder dig. Så kan du og dine medarbejdere handle eller hente jeres bestillinger præcis, når det passer ind i jeres kram.

Anmod om Flexi-kort her:

 

kl. 7 - 15 = Effektiv arbejdstid

Hos Lindab Flexi Shop kan indkøb og afhentning af varer foregå på vejen til pladsen eller på vejen hjem – vel at mærke før kl. 7 eller efter kl. 15. Det er fleksibilitet, som sikrer din effektivitet.

Nogle gange er tiden imod dig

Vores åbningstider er altid med dig. Hvis projektet brænder på, så er det ikke nok at arbejde mandag til fredag fra 7 til 15. Lindab Flexi Shop hjælper dig – også når der er behov for en ekstra indsats. Når du først har tilmeldt dig og fået dit Flexi-kort, er porten altid åben. Færdigt arbejde!

Få dit eget Flexi-kort

Med et Flexi-kort får du uhindret adgang til de Lindab-produkter, som sikrer kvaliteten i dit ventilationsprojekt. Kortet giver dig mulighed for at bruge Flexi-shoppen som dit helt eget fjernlager i hjertet af Danmark. Ganske som hvis det faktisk var dit eget lager, så kan du komme ind, når det passer dig. Den eneste forskel er, at udvalget nok er større, end det du nogensinde selv ville ligge inde med. Men det gør vel heller ikke noget.