Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Profils produkter på BIMobject

Du finder dem hurtigt via Lindab Gateway.

BIM og beregningsværktøjer

Lindab på BIMobject.com

Du kan finde alle vores BIM produkter via Lindab Gateway. Du kan finde BIM objekter fra alle produktkategorier. Find det du mangler via linket nedenfor. På Lindab Gateway kan du få adgang til tre af vores særligt udviklede værktøjer til beregning i byggebranchen.

 

Sandwichpanel Selector

Denne web-applikation er et værktøj, der kan bruges, når du søger efter et sandwichpanel. Indtast de relevante kriterier (tykkelse, U-værdi, Brandklasse og montage retning) og tilgængelige muligheder, der opfylder kravene, vil blive præsenteret. Det er også muligt at se hvilke farver og profilering panelet findes i. Samt alle tekniske data for panelet.

EC3Library

Denne web-applikation indeholder data og geometri for vores profilerede stålplader, C-, Z-, U- og hat-profiler. Dataene er beregnet i henhold til EC3 og for et udvalg af de europæiske lande.

WallSelector

Denne web-applikation er et værktøj, der kan bruges, når du søger efter en partition med visse krav til lyd, brand, væghøjde osv. Indtast de relevante kriterier for din væg, og tilgængelige vægkonfigurationer, der opfylder kravene, vil blive præsenteret i en tabel. Det er også muligt at se detaljerede rapporter fra akustikmålinger.

StructuralDesigner

Lindab StructuralDesigner bruges til at beregne bæreevnen og udbøjningen af trapezplader. Det er muligt at analysere plader over et enkelt fag eller kontinuerlig over 2-3 fag. Resultatet præsenteres som forholdet mellem udnyttelse og kapacitet af både brud- og anvendelses-grænsetilstanden.