Gå til hovedindhold
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Log ind

Certificeret for din og bæredygtighedens skyld

Formålet med at have certificerede produkter og løsninger er, at kunder hos Lindab kan stole på vores kvalitet og at vi som virksomhed arbejder med standarder, til gavn for miljøet, byggeriet, vores kunder og ansatte i Lindab.

Hos Lindab har vi i dag en lang række certifikater på produkter, processer og løsninger og vi arbejder både på at forbedre de eksisterende og opnå nye certificeringer.

 

 

Certificering betyder, at et byggeri, et produkt eller en virksomhed er overvåget gennem egen kvalitetskontrol eller gennem tredjepartskontrol. Miljøcertificerede byggerier skal leve op til standarder, der nedbringer miljøpåvirkningen i løbet af bygningens levetid. Det er fx optimal udnyttelse af ressourcer som vand, energi og byggematerialer.

Hos Lindab tror vi på, at miljøcertificering er vejen frem, når vi skal indfri nogle af verdens mest ambitiøse klimamål. Derfor er en af Lindabs vigtigste målsætninger, at tilbyde produkter af højeste kvalitet, der kan indgå i bæredygtige byggerier. Et dokumenteret bæredygtigt byggeri stiller yderligere krav til indeklima, brugervenlighed, trivsel og driftsøkonomi.