Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Certificeret for din og bæredygtighedens skyld

Formålet med at have certificerede produkter og løsninger er, at kunder hos Lindab kan stole på vores kvalitet og at vi som virksomhed arbejder med standarder, til gavn for miljøet, byggeriet, vores kunder og ansatte i Lindab.

Hos Lindab har vi i dag en lang række certifikater på produkter, processer og løsninger og vi arbejder både på at forbedre de eksisterende og opnå nye certificeringer.

 

Lindab Grevie
Internationale standarder som DGNB, BREEM og LEED benyttes også i danske byggerier. I Lindab Group har vi udarbejdet en brochure, som viser hvordan Lindabs produkter med fordel kan indgå i disse byggerier.

 

Certificering betyder, at et byggeri, et produkt eller en virksomhed er overvåget gennem egen kvalitetskontrol eller gennem tredjepartskontrol. Miljøcertificerede byggerier skal leve op til standarder, der nedbringer miljøpåvirkningen i løbet af bygningens levetid. Det er fx optimal udnyttelse af ressourcer som vand, energi og byggematerialer.

Hos Lindab tror vi på, at miljøcertificering er vejen frem, når vi skal indfri nogle af verdens mest ambitiøse klimamål. Derfor er en af Lindabs vigtigste målsætninger, at tilbyde produkter af højeste kvalitet, der kan indgå i bæredygtige byggerier. Et dokumenteret bæredygtigt byggeri stiller yderligere krav til indeklima, brugervenlighed, trivsel og driftsøkonomi.

 

EPD

Porte fra Lindab er miljødeklareret gennem en EPD, Environmental Product Declaration, der sikrer minimal miljøbelastning fra vugge til grav. Inden for vores byggekomponenter i stål har vi også EPD på C-profiler og højprofiler.

Eurovent

Siden 2018 har Lindab Safe og Lindab Safe Click været Eurovent-certificeret. Dette sikrer høj kvalitet og at produkterne lever op til tæthedsklasse D.

Sund fornuft

Arbejdet med at sikre kvaliteten over for vores kunder og understøtte samfundet i en sund udvikling er ikke nyt for Lindab. Vi har en lang historie og stor erfaring, som gavner vores kunder hver dag. Vores grundlæggende filosofi sætter sund fornuft, miljø og mennesket i centrum.