Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Om Lindab

Vi forenkler opførelsen af bæredygtige bygninger

Vores mål er at skabe mest mulig værdi i alle vores samarbejdsrelationer ved at forenkle byggeriet og tænke bæredygtighed ind i alle led. Vores ambitioner sikrer, at vi dagligt udfordrer os selv på kryds og tværs af hele vores organisation. Vi er jordnære og stræber efter at opnå langvarige relationer baseret på en ukompliceret, ydmyg og troværdig tilgang. Dette indebærer, at vi tager effektive og hurtige beslutninger, undgår bureaukrati og er omkostningsbevidste.

Vi samarbejder med vores kunder

Forenkling er fundamentet for udviklingen af nye, energieffektive produkter, systemer og tjenester. Vores kundeløfte baserer sig på en dyb respekt og indgående forståelse for de udfordringer, vores kunder står overfor i deres dagligdag. Vi ved, at vores kunders succes også er vores succes.

Vi er innovative og er med til at skabe en bæredygtig fremtid

Via produktudvikling og løbende forbedringer udvikler vi funktionelle kvalitetsprodukter og løsninger. Vi påtager os ansvar for at skabe en bæredygtig udvikling med produkter og tjenester, der effektiviserer byggeriet, forbedrer energieffektiviteten og reducerer ressourceforbruget. Orden og klarhed i hele virksomheden påvirker effektiviteten og helhedsindtrykket positivt og bidrager til en følelse af stolthed, når vi præsenterer vores arbejdsplads.

Vi holder af mennesker

Lindab stræber efter at skabe værdi for vores kunder, medarbejdere, leverandører og det samfund, vi er en del af. For at indfri vores ambitioner, har vi brug for at tiltrække, udvikle og fastholde kompetente medarbejdere, der deler vores kerneværdier. For at skabe bæredygtig udvikling har vi brug for mennesker, der har gode ideer og er passionerede omkring at ville forbedre vores fælles fremtid. Slut dig til os, og du bliver en del af et fællesskab, der arbejder intensivt på at forenkle byggeriet med funktionelle og bæredygtige kvalitetsprodukter og systemløsninger.

 

 

Lindabs ledelse

Vores direktion består af syv fagledere  inden for salg, produktion, økonomi, HR og digitalisering i Lindab. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne.