Gå til hovedindhold
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Log ind

Lindabs kanal om godt indeklima

Velkommen til Morgendagens Indeklima som er din vej til inspiration og nyttig viden indenfor godt og sundt indeklima. Vi deler indhold både som webinarer og på video.

NY!
Behovsstyret ventilation

Lindab Pascal er et fleksibelt og energioptimeret system til behovsstyret ventilation – helt ned på rumniveau. Systemet bygger på blot fem standardkomponenter og er udviklet med henblik på at forenkle alle trin i byggeprocessen. 

Pascal er udstyret med bevægelsessensor, ventilatoroptimering, temperaturregulering og en unik konusspjældteknik, som gør det muligt at håndtere op til 200 Pa med lavt lydniveau samt en variabel luftstrøm på 0 - 100%.  Systemet sørger dermed for et indeklima, der er optimalt hele tiden og i alle situationer – til lavest mulige energiomkostninger.

Lindabs salgsingeniør Jesper Nystrup gennemgår Pascal-løsningen på en enkel og inspirerende måde i nedenstående film.

 

 


 

 

Effektiv ventilation baseret på ultralydsmåling

Produktchef Niels Mulvad og ventilationstekniker Kaj Thingstrup deler ud af deres viden om optimering og effektiv ventilation via ultralydsbaseret måling. 

At ventilere nok, men ikke for meget, og at gøre det energieffektivt, har vist sig at være en stor udfordring i byggebranchen i dag. De tre klassiske udfordringer ved ventilation er:

  • Et højt energiforbrug
  • Omkostninger til vedligeholdelse
  • Manglende mulighed for præcis måling og styring

Ved hjælp af ultralydsmåling får man reduceret disse udfordringer væsentligt med Lindabs patenterede UltraLink controller. Den omdanner målinger til regulering og sikrer derfor, at ventilationsanlægget konstant yder på et passende niveau.

Hvad er forskellen på den nye sensorstyrede måling med ultralyd og den gamle metode, hvor man bruger målekors? Det får du svar på i filmen.

Hvordan monteres og bruges den konkret? Hvordan styres den via app? Du får en gennemgang af mulighederne med Lindab UltraLink og hvordan den løser hverdagens udfordringer.

Bevægelsen mod mere bæredygtighed stiller større og større krav til den måde, vi indretter bygninger på. Hvilke krav stiller bygherren og rådgiveren til bæredygtighed og energieffektivitet? Det debatteres også i filmen.