Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Job hos Lindab

Vil du være med til at forenkle byggeriet? Og har du lyst til at arbejde på en af Danmarks bedste arbejdspladser? Så send os en ansøgning. 

Du kan se vores ledige stillinger her.

Har vi ingen ledige stillinger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Det samme gælder, hvis du ikke kan finde en stilling, der passer til dine kompetencer. Du ansøger ved at udfylde vores ansøgningsskema som du finder her

Medarbejderne er årsagen til vores succes

Vi ved, at vores medarbejdere er årsagen til vores succes. Alle vores løsninger og produkter er resultatet af et tæt samarbejde mellem alle vores dygtige medarbejdere, der i det daglige udvikler, tænker kreativt og får tingene til ske. Uden vores medarbejdere ville vi ikke være i stand til at udvikle klimavenlige, funktionelle produkter i den gode kvalitet, der kendetegner Lindabs byggekomponenter og ventilationsløsninger. Vi har udviklet en lang tradition for at ansætte innovative og kreative mennesker, der har ambitionerne og evnerne til at sikre vores kunder de bedste løsninger. Mennesker, der deler Lindabs værdier, har de rette kompetencer og drives af at ville gøre en positiv forskel for vores kunder.

Vi vil være en attraktiv arbejdsplads

Hos Lindab bestræber vi os på at være en arbejdsplads, hvor alle vores medarbejdere møder glade ind på arbejde og dagligt bidrager til det fællesskab, vi kort og godt beskriver som Lindab-ånden. At vi allerede er godt i gang, understreges af, at Great Place to Work i tre år i træk har kåret Lindab som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi arbejder dagligt for at sikre, at Lindab forbliver en af landets bedste virksomheder at gøre forretninger med og en af Danmarks bedste arbejdspladser. Du kan læse mere om, at Lindab er en af Danmarks bedste arbejdspladser her.

Tilskynder til mangfoldighed

Lindab-ånden handler blandt andet om respekt, omsorg og lighed. Lindab-ånden og virksomhedens fortsatte succes er bygget på mennesker, som virkelig deler vores engagement i social ansvarlighed. Vi tilskynder forskellighed og behandler medarbejdere uden diskrimination med hensyn til køn, race, religion, alder, handicap, seksuel orientering, nationalitet, politisk overbevisning, fagforeningsmedlemskab, social eller etnisk oprindelse. Alle aktiviteter inden for koncernen skal respektere menneskerettighederne med hensyn at danne, tilmelde sig, eller afstå fra, at være medlem af fagforeninger eller andre organisationer, der deltager i kollektive overenskomstforhandlinger.

Ledige stillinger i Lindab

 

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at være en del af en af Danmarks bedste virksomheder, så send os en ansøgning. Du kan udfylde vores ansøgningsskema her.