Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

En verden af designmuligheder

Forener hurtige og enkle byggeløsninger med store muligheder for kreativ variation. Lindab Sandwichpaneler er en serie af isolerende byggepaneler, der er udviklet til at imødekomme kundernes, samarbejdspartnernes og slutbrugernes behov med den bedste service og de mest klimavenlige produkter, der er lette at montere, og som holder længe.  

Sandwichpanelerne har til formål at beskytte bygninger mod tidens tand, der med klimaforandringerne bider hårdere og hårdere. Derfor videreudvikler vi konstant vores produkter, så de løbende bliver mere robuste, modstandsdygtige og klimavenlige.  

 

  • EPD - vugge til grav
  • Mange designmuligheder

  • Genanvendelige materialer

  • Typegodkendt isolering i brandklassificeret mineraluld

  • Enkel montage - kan monteres i al slags vejr

  • Effektiv byggeproces og kort leveringstid

  • Tilgængelig som BIM objekt

  • Sandwichpanel selector inkl. CO2 beregner
  • Vælg mellem skum og mineraluld (optil 300 mm i tykkelsen)

Sandwichpanel Selector

Find det rigtige Sandwichpanel til dit projekt.

Med Sandwichpanel Selector får du her et værktøj, der kan hjælpe dig med at vælge det rigtige Sandwichpanel.

Sandwichpanel Selector viser dig dimensioneringsværdier, klimapåvirkning (Co2), brandegenskaber og u-værdier. Derudover kan du vælge forskellige profiler og farver og herefter få dem visualiseret.

Skab designet med et væld af farver

Med en af markedets bredeste farvepaletter får du utallige muligheder for at skabe et skræddersyet design. Du kan vælge mellem 27 forskellige farver fordelt på 9 standardfarver og 18 tilvalgsfarver, som alle lever op til korrosionsklasse RC5.

Sandwichpaneler er vejen til bygbart og langtidsholdbart byggeri

Sandwichpaneler er et oplagt byggemateriale, når der skal skabes velfungerende, bygbare og langtidsholdbare rammer. Med sandwichpaneler er det ikke bare muligt at skabe et flot byggeri – de er også nemme at montere, har en lang levetid, og med den korrekte coating er de meget modstandsdygtige over for det danske vejr.

En konstruktion med fordele

Den stærke konstruktion er helt enkel med to stålplader, der er limet på en solid isoleringskerne af mineraluld eller skum. Konstruktionen er lige så enkel, som den er let at montere. Panelerne skal blot løftes på plads og skrues fast. Da Lindab Sandwichpaneler er uden gennemgående rigler, elimineres kuldebroerne helt og holdent.

Hør om erfaringerne

Sandwichpaneler fra Lindab liver nye og gamle bygninger op. Totalentreprenøren er tilfreds med resultatet af Lynddahl Plasts nye produktionshal i Ribe. De har beklædt hallen med sandwichpaneler fra Lindab og det fortryder de næppe. Selvom montering er hurtig klaret, så pynter panelerne på produktionshallen. Lindab Sandwichpaneler findes i flere forskellige farver, men æstetikken går hverken udover isolering eller vedligeholdelse.
Sandwichpanel med eldflammor

M-væg godkendt til brand

Brandsikre vægge bygges med ubrændbare mineraluldselementer, at opfylde kravene til brandvægge med tilføjelser for mekanisk påvirkning har tidligere været forbeholdt tungere konstruktioner i eksempelvis beton. Lindab har udviklet en patentanmeldt løsning med et simpelt sandwichelement, der opfylder kravene i EI 90-M uden komplicerede forstærkninger.

EI 90-M brandvæg

At vores paneler opnår EI 90 betyder, at de bevarer deres isoleringsevne i 90 minutters brand. Det helt unikke ved vores paneler er, at de nu også kan modstå mekanisk påvirkning. M'et på listen står for et bygningselements evne til at modstå en mekanisk påvirkning, og testen er foretaget umiddelbart efter, at elementet har været udsat for 90 minutters brand. Elementerne er testet og godkendt af SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitut Borås.

Sandwichpaneler fra Lindab understøtter DGNB-certificeringer

Vi arbejder dagligt på at skabe grøn innovation, så vi kan hjælpe vores kunder med at nedsætte byggeriets klimaaftryk. Vi holistisk, når vi udvikler vores Sandwichpaneler, så udover at have fokus på det miljømæssige vægter vi også de økonomiske og sociale aspekter højt.

EPD er er forkortelse for Environmental Product Declaration, og vi anvender EPDer til at dokumentere produkternes miljømæssige egenskaber, og til at give dig et overblik over deres klimaftryk. Det er derfor let for rådgiverne at sammenligne klimaaftrykket for vores Sandwichpanl med andre løsninger, og da alle relevante data fremgår af EPDerne, er de med til at understøtte DGNB-certificeringer.  Vores EPD’er er din garanti for tredjeparts vertificeret dokumentation af profilernes klimaaftryk.

(Gen)skab det eksisterende med renoveringspaneler

Når man betragter en bygning ud fra en livscyklusvurdering, dvs. indregner alle byggematerialernes klimapåvirkning fra vugge til grav, så er renovering fremfor nedrivning og efterfølgende nybyggeri ofte det bedste valg ud fra et klimamæssigt og økonomisk perspektiv.

Skab med os

Sandwichpaneler fra Lindab er gennemtænkt ned til mindste detalje; isolering, samlinger, form og udsmykning. I kombination med andre materialer som sten, træ, glas, puds og beton giver Lindab Sandwichpaneler næsten ubegrænsede muligheder.

Mere information?

Kim og Thomas er klar med rådgivning. Ring 73 99 73 73 eller send en mail.