Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Design tagløsning med Lindab SolarRoof

Lindab SolarRoof er det klassiske kvalitetstag fra Lindab, udstyret med et diskret solpanel med en uovertruffen effekt. Sådan får du et designtag og en ny type integreret solpanel i et og samme produkt.

Ny type solpanel med unikke egenskaber

Lindab SolarRoof består af vores mest populære tagprofil, udstyret med en ny type solcellepanel med imponerende egenskaber. Panelet er mindre end 3 millimeter tykt, let bøjelig og tilpasningsdygtigt efter underlag. Den fås i to forskellige designs – mat og blank. De fleksibele egenskaber gør den velegnet til både villaer og større bygninger.

Solpanelerne er fremstillet i Europa og vejer kun 4,1 kg pr. m2 - til sammenligning med konventionelle udvendige paneler, der kan veje 20-30
kg pr. m2.

Enkel montage

Da solceller er integreret på kliktaget, er det lige så nemt at montere Lindab SolarRoof som vores sædvanlige kliktag. Dermed kan både Lindab kliktag og Lindab SolarRoof nemt monteres hvad enten du er tømrer eller selv kan montere.

Det betyder, at der ikke er yderligere installationsomkostninger udover selve kabelsamlingen og det, der vedrører den elektriske installation.

Fakta om vores solpaneler

Med en investering i Lindab SolarRoof får du en skrædder syet løsning, designet til dit tagprojekt. Vi udregner mængder og den samlede effekt på dit tag, så du undgår unødig spild og ekstra arbejder i forbindelse med montagen. Det hele kommer som en samlet løsning, hvor solcellerne er integreret i taget.

Effekt ved 2 meters solcelle panel: 122,2W

Effekt ved 3 meters solcelle panel: 188,8W

FAQ

Få hjælp til Lindab SolarRoof

Har du brug for hjælp til SolarRoof? Kontakt os på tlf. +45 73 99 73 60 eller send en mail.