Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
  • 1 Lindab Stålprofiler
  • 2 null
  • 3 null

Stålprofiler - når det skal være stålstærkt og stilfuldt

Når taget og facaden skal beklædes er Lindabs store udvalg i profilerede stålplader det helt naturlige valg.

Pladerne, der er udviklet til det danske klima, kan anvendes til både boliger, landbrug og industri i forbindelse med både nybyggeri og renovering.

Pladerne findes i mange typer og farver, der nemt kombineres til utallige muligheder. Mulighed for BIM-objekter.

Sinus18

Sinus 18 er den ideelle løsning uanset om det er til renovering af facader eller nybyg. Denne Sinus-profilerede stålplade er har en robust HBP Greencoat overfladebehandling, det giver en stærk og holdbar løsning. Sinus 18 kan monteres lodret, vandret eller diagonalt, hvilket gør den utroligt alsidig og nem at tilpasse til dine designbehov.

Uanset om du er arkitekt, bygningsejer eller entreprenør, vil Sinus 18 give dig et æstetisk udseende og pålidelig holdbarhed. Skab flotte og slidstærke facader med Sinus 18 stålpladen!

 

LP35

LP35 er en trapez-profileret stålplade, der er kendt for sin holdbarhed og alsidighed. Med en HBP Greencoat overfladebehandling er LP35 designet til at klare tidens tand og vejrets påvirkning. Denne stålplade kan bruges som både tag- og facadebeklædning og monteres efter behov, uanset om det er lodret, vandret eller diagonalt.

LP35 profilen giver en solid bæreevne og mulighed for effektiv ventilation. Uanset om du planlægger en tagrenovering eller en facadeopgradering, er LP35 et godt valg. Vælg LP35 for et stilfuldt og holdbart resultat, der står sin prøve i årene fremover.

LP1100

LP 1100 er en trapez-profileret stålplade, der kombinerer holdbarhed med et elegant design. Den stærke HBP Greencoat overfladebehandling giver en lang levetid og beskyttelse mod vind og vejr. Med en stålprofil der er kendt for den store dækbredde og det flotte design, er LP 1100 et godt valg.

Pladerne kan monteres efter behov, uanset om det er lodret, vandret eller diagonalt. Det gælder uanset om dit projekt er en ny facade eller en renovering, så er LP 1100 et godt valg. Vælg LP 1100 for at opnå både holdbarhed og et flot udseende.

LP20

LP 20 er en tidløs og alsidig løsning, der passer perfekt til både tag og facade. Dets velkendte design gør det ideelt til enhver form for byggeri, hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller renovering af boliger, erhvervsejendomme og især landbrugsbygninger.

Den klassiske stålprofil med vandriller giver dig mulighed for at montere pladerne efter behov, uanset om det er vandret, lodret eller diagonalt. LP 20 kombinerer styrke og design og er det perfekte valg for dem, der søger en solid og tidløs løsning til deres byggeprojekt.

 

 

  • 1 Gigantium Aalborg
  • 2 null
  • 3 null

Elegant og enkel sternbeklædning

Moderne byggeri stiller krav til detaljerne. Bliv inspireret af den moderne byggestil og vælg en en vedligeholdelsesvenlig og stærk Lindab sternbeklædning i stål.

Lindab sternbeklædning, giver flot æstetisk design og kan skræddersys til dit projekt. Vælg HBP Greencoat, markedets mest miljøvenlige overfladebehandling med dokumenteret holdbarhed - også mod korrision. 

Findes i mange flotte farver og med garanti på op til 30 år.

Inddækning med false

Lindab sternbeklædning er udformet som traditionel zink inddækning med false. Sternbeklædningen består af et inddækningsprofil og et falsprofil. Profilerne er traditionelt udformet og monteres uden synlige skruer.

Vælg den rette coating

Der er tre vigtige hensyn at tage, når man skal vælge farvebelægning til byggeprodukter og projekter: byggeriets tiltænkte levetid, lokale vejrforhold, selve anvendelsen. Vælg mellem HPS200 Ultra®, HPB i mat eller blank udgave, polyester, durafrost eller aluzink.

Antikondens

Du kan vælge en mikrofiberbeklædning på undersiden af din stålprofil, der i princippet fungerer som en svamp: Den opsuger kondensvandet og holder på det, indtil det er fordampet.

Mikrofiberen er antibakteriel, så den opsamlede fugt ikke danner grobund for bakterier. Den bløde mikrofiberbelægning dæmper også støjen i bygningen. Lindab antikondens er ideel til alle uisolerede landbrugsbyggerier, herunder stalde, ridehaller, maskinhuse og garageanlæg. 

EPD - fra vugge til grav

Hos Lindab arbejder vi dagligt på at skabe grøn innovation gennem vores produkter – vores stålprofiler er ingen undtagelse.

Vores tredjeparts verificerede miljødeklarationer er din garanti for, at vores Profilerede stålplader lever op til en bred funderet tilgang til bæredygtighed.

Få hjælp til Lindab Stålprofiler

Har du brug for hjælp til at finde de rette stålprofiler? Se mere om mulighederne i vores produktudvalg eller send os en mail.