Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Innovativt og bæredygtigt design

Lindabs designtagrender er løsningen for dig, der værdsætter styrke, miljøhensyn og design. Vores tagrender er fremstillet af de stærkeste materialer på markedet, og samtidig er de blandt de mest miljøvenlige valg. Vores forpligtelse til bæredygtighed er dokumenteret gennem tredjeparts verificerede miljødeklarationer, der er din garanti for, at vores ståltagrender lever op til en bred funderet tilgang til bæredygtighed. Vi har en produktspecifik miljøvaredeklaration på hele tagrendesytemet. Det giver dig et mere korrekt resultat til dit næste byggeprojekt.

Monteringen af vores designtagrender er hurtig, hvilket gør arbejdsprocessen effektiv. Udover funktionaliteten er vores tagrender også designet med øje for tidens skandinaviske arkitektoniske tendenser. Du kan vælge mellem kvartrunde, rektangulære og halvrunde tagrender, der giver dig frihed til at tilpasse din bygning med præcis det udtryk, du ønsker.

Lindab designtagrender forener styrke, bæredygtighed og æstetik i én pakke, der er skræddersyet til dit næste byggeprojekt.

Læs vores produktspecifikke EPD - fra vugge til grav her.

Produktspecifik EPD - på hele systemet

Hos Lindab er vores daglige arbejde dedikeret til at fremme grøn innovation, og det gælder naturligvis også for vores ståltagrender. Vi har en produktspecifik miljøvaredeklaration på hele tagrendesytemet. Det giver dig et mere korrekt resultat til dit næste byggeprojekt.

Vores tredjeparts verificerede miljødeklarationer sikrer, at vores ståltagrender overholder de mest omfattende bæredygtighedsstandarder. Vi sætter en ære i at levere produkter, der beskytter dit hjem og samtidig lever op til en bred funderet tilgang til bæredygtighed. 

 

 

Gå op i størrelse

Med de seneste års rekordnedbør i Danmark er det afgørende at tænke langsigtet, når det kommer til dit byggeri. Små tagrender kan ikke længere klare opgaven med at lede vandet væk effektivt, hvilket kan føre til fugt- og rådskader på din ejendom.

For at beskytte dit byggeri, anbefaler vi at vælge tagrender med en større diameter. Dette sikrer, at vandet hurtigt og effektivt fjernes fra dit tag, og mindsker risikoen for skader.

Tagrender med den rette størrelse er nøglen til at sikre dit byggeri og fremtid mod de udfordringer, som klimaforandringerne kan medføre. Kontakt os for professionel rådgivning og installation, så vil vi guide dig til, at dit byggeri er rustet til at modstå fremtidens prøvelser.

Opsamling af regnvand?

Vi har de senere år oplevet perioder med tørke og perioder med meget regnfulde dage, det giver derfor mening at udnytte de regnfulde perioder til din fordel. En enkel måde at gøre det på er at investere i en regnvandstank, findes under- og over jorden (se tegning herover), men desværre udnytter kun få denne mulighed.

Ved at opsamle og genbruge regnvand i en regnvandstank kan du reducere dit forbrug af drikkevand. Det kan bruges til toiletskylning, vasketøj, bilvask og havevanding – og det er helt gratis. Denne bæredygtige løsning hjælper med at bevare vores vandressourcer og reducerer samtidig dit miljøaftryk. 

Vores løsninger: 

RVK Vandudtag med studs

FUTK Mellemstykke med udløb

Perfekt til grønne byggerier

Vores tagrender har en HBP GreenCoat® overfladebehandling, der er den mest miljøvenlige overfladebhandling på markedet. Den er biobaseret og fremstillet på svensk rapsolie. Dokumenteret holdbarhed – også mod korrosion. Det store farveudvalg giver utallige designmuligheder og er testet mod UV-stråling. 

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null

Farverige designmuligheder

Skab enestående design på dit byggeri med Lindab's tagrender. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, derfor tilbyder vi farverige designmuligheder, der matcher din æstetiske vision. Vores tagrender kombinerer stilfuldt design med kvalitet og holdbarhed, og det er grunden til, at vi giver op til 20 års garanti mod gennemtæring.

Vores store udvalg af farver gør det nemt at finde den perfekte nuance, der passer til din bygnings karakter. Uanset om du ønsker en diskret eller iøjnefaldende farve, har vi det, der passer til dig. Lindab's tagrender er skabt til at bevare deres smukke udseende, og de tilfører design og æstetik til ethvert byggeri.

Aluminium tagrender

Lindab Alumunium tagrenderfår du et holdbart kvalitetsstystem. Vores system er ikke blot fleksibelt, men også let at montere, hvilket gør det til den ideelle løsning til dit næste byggeprojekt.

Ved at vælge aluminium som det primære materiale får du ekstra fordele. Ikke alene er aluminium ekstremt holdbart, men det er også 100 % genanvendeligt. Imponerende 75 % af alt produceret aluminium i verden er stadig i brug, hvilket understreger vores miljøvenlige tilgang. Med Lindab tagrender kan du være sikker på, at du ikke bidrager til miljøskadelige udledninger, samtidig med at du investerer i holdbar kvalitet.

.

Lav vægt - stor styrke

En aluminium tagrende fra Lindab er den ideelle løsning, der kombinerer lav vægt med imponerende styrke. Den høje korrosionsklasse gør den særligt velegnet til bygninger tæt på kystområder.

Med Lindab aluminium tagrender kan du forvente en holdbar løsning, der holder sig både teknisk og æstetisk. Farven bevares flot i årevis, og har en garanti mod korrosion, der strækker sig op til 30 år.

EPD og LCAbyg import filer (Life Cycle Assessment)

Værktøjet LCAbyg er det officielle værktøj til at beregne et byggeprojekts samlede miljøbelastning ved opførelse, drift og end-of-use - f.eks. i forbindelse med myndighedsdokumentation og DGNB-certificering.

Vi tilbyder LCAbyg import filer baseret på produkternes EPD, der gør det mindre tidskrævende at udføre LCAbyg-beregningen. Med fordel kan LCA-beregningen allerede anvende import filerne i de indledende designfaser og sikre de bedste forudsætninger for at træffe bæredygtige valg.

EPDer og LCAbyg import filer for vores produkter kan frit downloades under hvert produkt, som har en EPD.

Regn med Lindab, hvor det passer dig

Når du bruger vores tagrendeberegner, får du lynhurtigt en stykliste og priser. Det er uanset om du bruger pc, tablet eller mobil. Vi har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt for dig.

FAQ

Få hjælp til Lindab Tagrender

Har du brug for hjælp til at finde de rette tagrender? Se mere om vores produktudvalg eller kontakt os på 73 99 73 60. Du kan selvfølgelig også sende en mail.