Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Innovativt og bæredygtigt design

Designtagrender fra Lindab, er konstrueret af de stærkeste materialer og er alligevel noget af det mest miljøvenlige på markedet. Vores tredjeparts verificerede miljødeklarationer er din garanti for, at vores ståltagrender lever op til en bred funderet tilgang til bæredygtighed.

Læs vores EPD - fra vugge til grav her.

Vores designtagrender er udviklet til nem montering for en effektiv arbejdsgang og designet i farver, størrelser og former der matcher tidens tendenser i skandinavisk arkitektur.

Vælg mellem kvartrunde, rektangulære og halvrunde tagrender.

EPD - fra vugge til grav

Hos Lindab arbejder vi dagligt på at skabe grøn innovation gennem vores produkter – vores ståltagrender er ingen undtagelse.

Vores tredjeparts verificerede miljødeklarationer er din garanti for, at vores ståltagrender lever op til en bred funderet tilgang til bæredygtighed.

 

 

Gå op i størrelse

Med de seneste års rekordnedbør i Danmark er det afgørende at tænke langsigtet, når det kommer til dit byggeri. Små tagrender kan ikke længere klare opgaven med at lede vandet væk effektivt, hvilket kan føre til fugt- og rådskader på din ejendom.

For at beskytte dit byggeri, anbefaler vi at vælge tagrender med en større diameter. Dette sikrer, at vandet hurtigt og effektivt fjernes fra dit tag, og mindsker risikoen for skader.

Tagrender med den rette størrelse er nøglen til at sikre dit byggeri og fremtid mod de udfordringer, som klimaforandringerne kan medføre. Kontakt os for professionel rådgivning og installation, så vil vi guide dig til, at dit byggeri er rustet til at modstå fremtidens prøvelser.

Se forskellen på det vandførende areal i mm²

Halvrunde tagrender

125 mm 5500 mm²
150 mm 8900 mm²
190 mm 16200 mm²

Kvartrunde tagrender

130 mm 11969 mm²

Rektangulære tagrender

140 mm 11100 mm²

 

 

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null

Farverige designmuligheder

Skab enestående design på dit byggeri med Lindab's tagrender. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, derfor tilbyder vi farverige designmuligheder, der matcher din æstetiske vision. Vores tagrender kombinerer stilfuldt design med kvalitet og holdbarhed, og det er grunden til, at vi giver op til 20 års garanti mod gennemtæring.

Vores store udvalg af farver gør det nemt at finde den perfekte nuance, der passer til din bygnings karakter. Uanset om du ønsker en diskret eller iøjnefaldende farve, har vi det, der passer til dig. Lindab's tagrender er skabt til at bevare deres smukke udseende, og de tilfører design og æstetik til ethvert byggeri.

Aluminium tagrender

Når du vælger Lindab tagrender, får du et holdbart kvalitetssystem der er fleksibel og nem at montere.

Aluminium er et holdbart produkt, der er 100 % genanvendeligt. En meget stor del genanvendes, hele 75 % af alt produceret aluminium i verden er stadig i brug. Produktet udsender ingen miljøskadelige stoffer.

 

.

Lav vægt - stor styrke

Med en aluminium tagrende fås et produkt med lav vægt, men stor styrke, samt et produkt med en høj korrosionsklasse, hvilket gør den optimal til bygninger i nærheden af kysten.

Lindab aluminium tagrender har en lang holdbarhed både teknisk og æstetisk. Produkterne holder farven rigtig godt og har en garanti mod korrosion i op til 30 år. 

EPD og LCAbyg import filer (Life Cycle Assessment)

Værktøjet LCAbyg er det officielle værktøj til at beregne et byggeris samlede miljøbelastning ved opførelse, drift og end-of-use - f.eks. i forbindelse med myndighedsdokumentation og DGNB-certificering.

Vi tilbyder LCAbyg import filer baseret på produkternes EPD, som gør det mindre tidskrævende at udføre LCAbyg-beregningen. Med fordel kan LCA-beregningen allerede anvende import filerne i de indledende designfaser og sikre de bedste forudsætninger for at træffe bæredygtige valg.

EPDer og LCAbyg import filer for vores produkter kan frit downloades under hvert produkt, som har en EPD.

Regn med Lindab, hvor det passer dig

Når du bruger vores tagrendeberegner, får du lynhurtigt en stykliste og priser. Det er uanset om du bruger pc, tablet eller mobil. Vi har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt for dig.

Få hjælp til Lindab Tagrender

Har du brug for hjælp til at finde de rette tagrender? Se mere om vores produktudvalg eller kontakt os på 73 99 73 60. Du kan selvfølgelig også sende en mail.