Gå til hovedindhold
Log ind

Tagrender - bliv klar til næste regnskyl – gå op i størrelse

Vi kender ikke fremtidens nedbørsmængder, men vi ved, at der de seneste år er slået rekorder i nedbørsmængder i Danmark. Det stiller nye krav til bygningerne og ikke mindst til tagrenderne. De skal holde længe og de skal holde til mere.

Det danske vejr kræver omtanke

Konsekvensen af for små tagrender er fugt og rådskader, hvis bygningens tagrender ikke formår at lede vandet hurtigt nok væk. Derfor anbefaler vi at montere tagrender med en større diameter, så fugt og rådskader undgås.

Halvrund

Traditionelle halvrunde tagrender er til stadighed den mest populære løsning. Hos Lindab fås den i mange størrelser og endnu flere farver.

Se halvrunde tagrender her

Rektangulær

Det behøver ikke at være firkantet. Men det kan godt være det. De rektangulære tagrender er et unikt Lindab-produkt, som giver et moderne byggeri som funkishuse et helt særligt arkitektonisk udtryk.

Se rektangulære tagrender her

NYHED! Kvartrund

Den helt store nyhed og arkitekternes klare favorit er den kvartrunde tagrende. Tagrenden, som kan anvendes på alle byggerier, og som skaber et stilfuldt og enkelt udtryk.

Hvorfor vælge tagrender fra Lindab?

Lindab Tagrender er konstrueret af de stærkeste materialer og er alligevel noget af det mest miljøvenlige på markedet. Udviklet med hurtig klikmontage, som giver en effektiv arbejdsgang, og designet i farver og størrelser som matcher tidens tendenser i skandinavisk arkitektur.

  • Stort farveprogram - vælg en farve, der fx matcher husets vinduer
  • Nem klikmontering uden brug af lim eller lodning
  • Stort og omfattende tilbehørsprogram
  • Mulighed for at vælge mellem halvrunde, rektangulære og kvartrunde

Følg din levering

Få en hurtig og præcis opdatering på, hvornår din ordre bliver leveret. Det letter planlægningen, så spildtid, besvær og unødige omkostninger undgås.

Se hvor langt profilbussen er

Teknisk afdeling

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vores tekniske afdeling sikrer, at du får mængder og løsninger der hænger sammen, så der ikke opstår overraskelser undervejs.

Mail til Teknisk afdeling

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe dig i mål med dit byggeprojekt. Har du spørgsmål til tagrender, kan du ringe til os på +45 73 99 73 60 eller sende os en mail.

Mail salgsafdelingen

Beregn prisen på tagrender

Vælg din tagtype og indtast mål, så får du komplette styklister og priser på dine tagrender. Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt for dig.

Prøv selv vores beregner

Tagrendedimensionering

Her finder du et værktøj til beregning af tagrendens kapacitet efter SBI anvisning 255 udg. 2015. Der regnes med et fald på tagrenden på mindst 1 mm pr. meter tagrende.

Download regnearkene her