Gå til hovedindhold
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Log ind

Fire System Pro

Begræns ilden - evakuer røgen - red liv

Red liv og beskyt din bygning med Lindab Fire System Pro - et simpelt og nemt styresystem at installere, der giver dig fuld brandbeskyttelse. Fra nu af behøver du ikke bekymre dig om dit brandsikringssystem. I tilfælde af brand har vi dækket dig med vores Lindab Fire System Pro, der forhindrer ild og røg i at sprede sig gennem din bygning og sikrer evakuering af giftige røggasser. Dette vil ikke kun minimere skader på din bygning, men endnu vigtigere, køb dyrebar tid for folk til at forlade ejendommen, hvilket til gengæld reducerer risikoen for røgforgiftning og gasrelaterede bivirkninger og i sidste ende redde liv.

Heltens produkter

Fire System Pro understøtter en forenklet konstruktion. Den består af tre hovedkomponenter, designet til fuld brand- og røgbeskyttelse!

Med masterenhedens intelligens, den hurtige regulering af spjældmodulet og ProLink-appens fleksibilitet og overblik får du et avanceret brandforebyggelsessystem, fuld kontrol og konfigurationsfleksibilitet til at tilføje flere produkter og skræddersy systemet til at passe. din bygning.

Installeret og oppe at køre på ingen tid

Din tid er værdifuld; derfor har vi designet vores produkter til at understøtte en hurtig og forenklet installation. Masterenheden er designet med generøs plads til ledninger inde i huset og en grundig tilslutningsguide for at sikre hurtig og korrekt ledningsføring.

Automatisk spjældsikret og- røgventileret løsning

Sådan virker det

I tilfælde af brand vil Lindab Fire System Pro automatisk lukke brandspjæld for at begrænse ilden i ét rum. Røgkontrolspjæld vil sikre, at ingen røggasser passerer igennem til andre rum, men i stedet føres ud af bygningen, da nogle spjæld lukker, og andre vil åbne.

Styresystemet i et overblik

Det skal være nemt at beskytte din bygning. Med ét komplet system får du flere fordele.

Fire System Pro fordele

  • Et adgangspunkt til komplet brandstyringssystem
  • Nem idriftsættelse af PRO-S med ProLink app
  • Hurtig installation
  • Effektiv test af system
  • Styre brandspjæld med fjederretur
  • Styre røgreguleringsspjæld med automatisk aktivering
  • Kommuniker med luftbehandlingsenheder og røgudsugningsventilatorer