Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Fire System Pro

Begræns ilden - evakuer røgen - red liv

Red liv og beskyt din bygning med Lindab Fire System Pro - et simpelt og nemt styresystem at installere, der giver dig fuld brandbeskyttelse. Fra nu af behøver du ikke bekymre dig om dit brandsikringssystem. I tilfælde af brand har vi dækket dig med vores Lindab Fire System Pro, der forhindrer ild og røg i at sprede sig gennem din bygning og sikrer evakuering af giftige røggasser. Dette vil ikke kun minimere skader på din bygning, men endnu vigtigere, køb dyrebar tid for folk til at forlade ejendommen, hvilket til gengæld reducerer risikoen for røgforgiftning og gasrelaterede bivirkninger og i sidste ende redde liv.

Heltens produkter

Fire System Pro understøtter en forenklet konstruktion. Den består af tre hovedkomponenter, designet til fuld brand- og røgbeskyttelse!

Med masterenhedens intelligens, den hurtige regulering af spjældmodulet og ProLink-appens fleksibilitet og overblik får du et avanceret brandforebyggelsessystem, fuld kontrol og konfigurationsfleksibilitet til at tilføje flere produkter og skræddersy systemet til at passe. din bygning.

Masterenheden

Overvåg og kontroller 60 komponenter

PRO-M er en intelligent masterenhed, der giver dig pålidelig brandbeskyttelse af dit ventilationssystem. Fra ét adgangspunkt kan du styre, overvåge og teste dit brandsikringssystem – med op til 60 spjæld tilsluttet i hele din bygning. PRO-M sikrer nem ledningsføring og enkel forbindelse til dit overordnede system via ModBus eller BacNet.

PRO-S & ProLink

Ubesværet idriftsættelse og opsætning med Bluetooth-funktion

Lindab har designet PRO-S spjældmodulet med bluetooth funktionalitet for at sikre hurtig og nem idriftsættelse. Når PRO-S er tilsluttet vores ProLink app, kan du opsætte og kontrollere indeksnummer for PRO-S direkte fra din smartphone.

Gennem vores ProLink-applikation kan du scanne for at finde tilgængelige enheder, oprette forbindelse til den nærliggende PRO-S, ændre navnet på spjældenheden og ændre Modbus-adressen. Ingen stiger nødvendig - tidsbesparet.

>>Download IOS app
>>Download Android App

Installeret og oppe at køre på ingen tid

Din tid er værdifuld; derfor har vi designet vores produkter til at understøtte en hurtig og forenklet installation. Masterenheden er designet med generøs plads til ledninger inde i huset og en grundig tilslutningsguide for at sikre hurtig og korrekt ledningsføring.

Automatisk spjældsikret og- røgventileret løsning

Sådan virker det

I tilfælde af brand vil Lindab Fire System Pro automatisk lukke brandspjæld for at begrænse ilden i ét rum. Røgkontrolspjæld vil sikre, at ingen røggasser passerer igennem til andre rum, men i stedet føres ud af bygningen, da nogle spjæld lukker, og andre vil åbne.

Automatisk funktionstest

Fire System Pro er designet til skræddersyet og automatisk test og kontrol af dit brandsikringssystem med en individuel testopsætning fra PRO-M, manuel testfunktionalitet og fejlalarmer med detaljerede oplysninger.

Dette sikrer optimal systemdrift uden nedetid og maksimal sikkerhed.

Styresystemet i et overblik

Det skal være nemt at beskytte din bygning. Med ét komplet system får du flere fordele.

Fire System Pro fordele

  • Et adgangspunkt til komplet brandstyringssystem
  • Nem idriftsættelse af PRO-S med ProLink app
  • Hurtig installation
  • Effektiv test af system
  • Styre brandspjæld med fjederretur
  • Styre røgreguleringsspjæld med automatisk aktivering
  • Kommuniker med luftbehandlingsenheder og røgudsugningsventilatorer

En del at Lindab Protect

Har du hørt om Lindab Protect? Protect er en samlebetegnelse for hele Lindabs brandsikringssortiment.

Med vores nye Fire System Pro styresystem har vi tilføjet endnu et højkvalitets og pålideligt brandsikringstilbud til vores Lindab Protect koncept.

Design dit eget brandsikringssystem

Vi leverer softwareløsninger og applikationer til at støtte dig med al dokumentation, komplette systemberegninger og hurtigt og pålideligt produktvalg baseret på dine krav. Besøg vores digitale beregningsværktøj, LindQST, for at designe den perfekte brandsikringsløsning, der matcher dine behov og få adgang til al nødvendig dokumentation

Brug for en ekspert?

Vil du vide mere om vores brand- og røgsikringsløsninger, så kontakt en af vores eksperter. Vi er klar til at hjælpe dig videre med at finde den optimale løsning.