Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

 

Hos Lindab har vi sat os for at opnå fuld fleksibilitet med designfrihed. Der er så mange faktorer, der skal til for at skabe morgendagens rum. Hvad enten det drejer sig om renovering, nybyggeri eller historiske bygninger med strenge begrænsninger i forhold til ombygninger, så ønsker vi at tilbyde en løsning, der er mere end blot acceptabel.

Vi vil gerne tilbyde mange ventilationsmuligheder, der ikke kun sikrer dig optimal ventilation, men som også skaber et udtryk, der rent faktisk komplementerer rummet.

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

Klik dig frem gennem mulighederne

Med så mange valgmuligheder i forhold til, hvor Plafond XD kan placeres, og hvordan de syv unikke designcovers kan bruges i forskellige rum med forskellig indretningsstil, er der ganske enkelt ikke nogen bedre måde at præsentere Plafond XD-covers på end med et interaktivt værktøj.

Med dette værktøj vil vi inspirere og sætte nye standarder for ventilation som en del af indretningen. Husk at eksportere din løsning, når du har fundet frem til én, der opfylder dine behov. Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger og beregninger.

Fleksibilitet i fokus

Plafond XD kan installeres, hvor du har brug for det. Placer den op mod loftet, med afstand til loftet, op mod en væg, midt i rummet, eller monter et væg-til-væg-cover med det korrekte antal bafler til at opnå optimal ventilation nedenunder.

Industrielt design

Ud over vores klassiske covers, Badge og Clyp, har vi udviklet fem friske, nye designs: Alea, Cubo, Gap, Trac og Zune. Disse designs er udviklet på baggrund af designforslag af Klaus Nolting, ON3D, Hamborg, Tyskland: "Almindelige ventilationsprodukter er vanskeligere at integrere i det arkitektoniske DNA som komplementerende, æstetiske elementer".

Plafond XD fås med designmuligheder, der passer til lige præcis den indretningsæstetik, arkitekten har i tankerne.

 

 

 

Aktiv kostreduktion med aktive kølebafler

En løsning, der både reducerer de driftsomkostninger, du har i dag, og sparer dig penge over tid, er at installere et vandbaseret klimasystem, f.eks. aktive kølebafler.

Da vand leder betydeligt mere energi end luft, kræver aktive kølebafler meget mindre energi for at levere den samme varme- og køleeffekt som et traditionelt HVAC-system (varme, ventilation og aircondition). Sammenlignet med traditionelle HVAC-systemer er kølebaffelsystemet også næsten lydløst og kræver kun lidt eller ingen vedligeholdelse, hvilket resulterer i et mere behageligt indeklima og lavere levetidsomkostninger.

Flytbar ventilation

Nem installation betyder mere tid til andre ting. Derfor er efterspørgslen efter nemmere installation støt stigende – en efterspørgsel Lindab naturligvis imødekommer. Men det stopper ikke med det.

Da Plafond XD handler om fleksibilitet – herunder et behov for fleksibel udnyttelse af pladsen – skal den være flytbar. Ændres kravene til grundplanen, kan Plafond XD let flyttes til et nyt sted.

Eurovent-certificeret

Det handler om tillid.

At være Eurovent-certificeret betyder, at alle kapacitetsmålinger udføres i et certificeret laboratorium. Det er kun certificerede testresultater, der kan sammenlignes, og Lindab er førende i sin klasse.

LindQST hjælper dig

Med vores digitale værktøjer kan du nemt konfigurere den korrekte og optimale løsning, så den passer præcis til dine ventilationsbehov.

Med beregneren for vandbårne løsninger kan du finde den mest økonomiske opsætning af kølebaflen og vælge dit foretrukne Plafond XD-designcover. Med indeklimadesigneren kan du designe hele din bygning – rum for rum og etage for etage.

 

Opgradér og konfigurér

Plafond XD-covers kan tilpasses dine behov. Udvid dine muligheder med belysning, højttalere, sprinklere, røgalarmer, RAL-farve på forespørgsel, eller hvad du end har brug for.

> Find mere info nedenfor