Gå til hovedindhold
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Log ind

 

Hos Lindab har vi sat os for at opnå fuld fleksibilitet med designfrihed. Der er så mange faktorer, der skal til for at skabe morgendagens rum. Hvad enten det drejer sig om renovering, nybyggeri eller historiske bygninger med strenge begrænsninger i forhold til ombygninger, så ønsker vi at tilbyde en løsning, der er mere end blot acceptabel.

Vi vil gerne tilbyde mange ventilationsmuligheder, der ikke kun sikrer dig optimal ventilation, men som også skaber et udtryk, der rent faktisk komplementerer rummet.

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null
  • 4 null

 

 

 

Aktiv kostreduktion med aktive kølebafler

En løsning, der både reducerer de driftsomkostninger, du har i dag, og sparer dig penge over tid, er at installere et vandbaseret klimasystem, f.eks. aktive kølebafler.

Da vand leder betydeligt mere energi end luft, kræver aktive kølebafler meget mindre energi for at levere den samme varme- og køleeffekt som et traditionelt HVAC-system (varme, ventilation og aircondition). Sammenlignet med traditionelle HVAC-systemer er kølebaffelsystemet også næsten lydløst og kræver kun lidt eller ingen vedligeholdelse, hvilket resulterer i et mere behageligt indeklima og lavere levetidsomkostninger.

Opgradér og konfigurér

Plafond XD-covers kan tilpasses dine behov. Udvid dine muligheder med belysning, højttalere, sprinklere, røgalarmer, RAL-farve på forespørgsel, eller hvad du end har brug for.

> Find mere info nedenfor