Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
  • 1 Alt du behøver er One
  • 2 null

Ét intelligent ventilationssystem

Et DCV-anlæg er et intelligent ventilationssystem baseret på variabel luftstrøm og indeklimaparametre. Systemet løser to af de største ventilationsudfordringer: forbedring af indeklimaet og reducering af energiforbruget.

Driften af andre DCV-systemer kræver generelt brug af flere separate komponenter. Med en DCV ONE rumforsyningsenhed er alle komponenter integreret i denne ene enhed, forberedt til fremtidige ændringer – hvilket gør den perfekt til den hurtigt skiftende verden, vi lever i i dag.

Én enhed

Lindab DCV ONE – en komplet rumforsyningsenhed. Ved at samle flere komponenter i én enhed sikrer vi lavere installationsomkostninger og tid. Du får en mere fleksibel og langtidsholdbar ventilationsopsætning. Med DCV ONE får du en VAV plenumboks, integreret rumregulator, armatur med integreret føler og den er forprogrammeret fra fabrikken.

 

 

Ét tilgangssted

For fuld kontrol kan du tilføje Lindab Pascal System management og Pascal Operate. Dette giver dig ét tilgangssted og fuld kontrol over dit ventilationssystem.

Fordele med Pascal

  • Oversigt over ventilationsanlæg
  • Indeklimaoversigt på rumniveau
  • Nem systemopsætning
  • Optimalt indeklima ved laveste energiforbrug

Én installation

Når der opstår nye krav, kan du nemt ændre designet uden at have ekstra installationsomkostninger. Du behøver ikke tænke på sensorer, kanalarbejde eller rumcontrollere, når du redesigner dit kontormiljø.

Én leverandør

Lindab leverer et system, hvor alle dele passer og arbejder sammen – fra kanaler, til luftdesign, idriftsættelse og styring af dit system. Derudover er alle produkter testet, certificeret og klassificeret til den højeste standard – så du kan føle dig sikker i dit valg.

Én planet

Den største udfordring for en bæredygtig fremtid er at udnytte de ressourcer, vi har, bedre. Med et DCV-system fra Lindab understøtter du bæredygtighed og et lavt energiforbrug. Du kan spare op til 80% energi med DCV sammenlignet med traditionel CAV. Når man ser det ud fra det perspektiv, at 30% af energiforbruget i bygninger kommer fra ventilation, gør det en stor forskel for et bedre klima.

Én ting mere at forbinde

Behovsstyret ventilation i alle rum fungerer som det stærke fundament - sæt Lindab Pascal System Management oveni, så får du fuld kontrol over ventilationssystemet i din bygning. Pascal System Management forbinder alle Lindab ventilationskomponenter i din bygning og leveres med et gratis intuitivt overblik og styringsinterface. Det er tid til at oprette forbindelse til Pascal System Management!