Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

En hyggelig dag for hele familien

NyhedJUL 07, 2022 15:16 CET

Livet er andet end arbejde – og heldigvis for det

Lindab Familiedag er et godt eksempel på en arbejdsplads der anerkender det hele menneske, det meningsfulde liv, hvor familien indtager en stor og væsentlig rolle.

For at være en attraktiv arbejdsplads er det vigtigt er være i besiddelse af de rigtige værdier – ikke blot i ord men også i handling. En af vores værdier er at være jordnære, og det er en ledetråd som går igen i alle vores arrangementer – uanset om det er julefrokosten der skal afholdes eller i selve mødet med kunden.

Vi skal møde hinanden i øjenhøjde og respektere hinandens forskelligheder. Vi har dog det til fælles, at vi alle har et behov for at være en del af noget – både på hjemmefronten men også på arbejdspladsen. På Familiedagen byder vi den nære familie indenfor – ”det giver i vores optik god mening at forene de to steder, hvor vi bruger allermest tid – i privaten og på arbejdspladsen”, fortæller Mark Bailey, HR-chef i Lindbab.

På Lindab Familedagen 2022 var der mange forskellige aktiviteter, bla. rundvisning på fabrikken i Jels, konkurrencer, floorball, hoppeborg, ballonkunstner, racerbiler, brandbiler, goodiebags samt lækker mad og drikke. Over 500 personer var med til at deltage i festlighederne på familiedagen.

Se film fra Lindab Familiedag 2022