Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Lindab Protect - brandbeskyttelse i ventilationssystemer

Sikker, pålidelig brandbeskyttelse forhindrer, at brand og røg spreder sig. I tilfælde af brand betyder det, at skader kan forhindres eller begrænses til et minimum.

Lindab tilbyder komplette løsninger til brandbeskyttelse i ventilationssystemer, herunder brand- og røgspjæld, røgkontrolspjæld, tilhørende styringer samt røgudsugningskanaler. Vores certificerede produkter og løsninger er udviklet til at beskytte menneskeliv og bygninger. Det kalder vi Lindab Protect.

Brand- og røgspjæld

Med Lindabs sortiment inden for kompakte brandspjæld er du sikret produkter af højeste kvalitet. Vores brand- og røgspjæld er udviklet til montering i ventilationskanaler, der føres igennem brandvægge eller -lofter, for at forhindre, at kanalerne kommer til at fremme spredning af røg og ild i tilfælde af brand. Alle brandspjæld er brandtestede, klassificerede og CE-mærkede i henhold til DS/EN 15650.

Ny løsning - brandgennemføring med brandplader

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden. Som noget helt nyt på markedet har vi udviklet en sikker løsning til montering af brandgennemføring af ventilation.

Du går ikke på kompromis med sikkerheden med vores nye løsning for brandsikring. Nu kan du sikkert og let gennemføre rør og kanaler med brandplader i lette skillevægge, massive vægge og betondæk.

Arbejder du med installation af brandspjæld, så se her hvor let du kan montere det i væggen.

 

Brandautomatik

Stort udvalg af brandautomatik, både styreenheder med indbygget display, relæer og signalforstærkere.

Røgudsugningskanaler

Kvalitetsprodukter inden for røgudsugningskanaler, både cirkulære og rektangulære samt røgudsugnigslyddæmpere, riste og ophængssystemer.

   

Brug for en ekspert?

Vil du vide mere om vores brand- og røgsikringsløsninger, så kontakt en af vores eksperter. Vi er klar til at hjælpe dig videre med at finde den optimale løsning.