Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Skal du bruge en klimasimulering?

Så er TEKNOsim det rette værktøj for dig!

TEKNOsim

TEKNOsim er den software, der giver dig hurtig, nem og pålidelig klimasimulering. Er let at anvende og giver klare og forståelige resultater. Du kan nemt se konsekvenserne af at ændre på forskellige parametre, og du kan stole på softwarens varemærkeneutrale resultater.

Nem at anvende

Nem at anvende Alle indtastede data kan vælges ved hjælp af dialogknapper Softwaren indeholder en lang række præ-definerede, færdige designs til vægge, vinduer, lofter og gulve Resultaterne præsenteres i letforståelige diagrammer og tabeller Alle Lindabs vandbårne klimastyringsprodukter er inkluderet i softwaren Indeholder en guide, der kan hjælpe nye brugere med hurtigt og nemt at komme i gang med deres klimasimuleringer

Varemærke neutral

Mulighed for beregning af forskellige klimastyringssystemers opvarmnings- og køleeffekt Resultaterne præsenteres som tydelige tabeller og diagrammer Ved at ændre forskellige parametre er det muligt at studere bygnings- og installationsdynamik Softwaren kan anvendes i alle faser, begyndende med de tidlige faser i planlægningen Produktområdet Kanalsystemer består af en række cirkulære kanaler og fittings, suppleret af fx rektangulære kanalprodukter, spjæld og hætter.

Præcis og pålidelig

TEKNOsim er baseret på mange års erfaring med databaseret klimasimulering Softwaren tager hensyn til alle væsentlige parametre, der påvirker indeklimaet Hurtige, præcise beregninger, minimerer risikoen for at overdimensionere dit klimastyringssystem Verificeret af Chalmers Industriteknik, CIT

 

Tilsammen udgør disse produkter et bredt og dybt sortiment og danner grundlaget for den første del af en samlet løsning vedr. transport af luft, partikler, etc.

Du kan abonnere på TEKNOsim, og en licens koster kun 1.500,- excl. moms pr. år.

​​​​​​​​​Hvis du efterfølgende ønsker at købe en licens til programmet er der instruktioner i den mail du modtager.