Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Sig hej til Compact Box

I alle aspekter af ventilationsprojektering skal du overveje behovet. I områder med høj aktivitet som åbne kontorlokaler, mødelokaler og lukkede kontorer, hvor folk opholder sig i timevis af gangen, er behovsstyret ventilation med lav lydafgivelse nødvendig. Måske endda et system, der er fleksibelt ned til hver enkelt arbejdszone for at sikre, at individuelle behov bliver opfyldt.

Men i områder, der er små, har mindre aktivitet eller bruges sporadisk - kan mindre være nok. Det handler om optimal projektering, så til disse områder har vi vores mindre trykfordelingsboks – Compact Box.

Hvilken trykfordelingsboks skal du vælge?

En trykfordelingsboks regulerer luft og lyd i dit ventilationssystem. Det giver vigtige funktioner for komfort og indendørs luftkvalitet, såsom måling og indregulering af luftstrøm, jævnt fordelt luftstrøm til armaturer og lyddæmpning.

Så hvordan ved jeg, hvad jeg skal vælge?

Det kommer an på dine behov. Lad os hjælpe dig.

MBB og MBV

Hvis du ønsker præcis indregulering af luftflow, samtidig med at du fuldt ud opfylder alle ventilations- og lydspecifikationer og samtidig har mulighed for at kombinere et lavt flow med et højt tryk, så skal du vælge vores Multi Box – også kaldet Lindab MBB. MBB er udstyret med en unik lineær konusspjæld-teknologi, som gør det muligt at regulere op til 200 pa med lavt lydniveau.

MBV er en kombineret trykfordelingsboks og volumenstrømregulator der bruges til VAV regulering af indblæsningsluft, som gør det muligt at regulere op til 200 pa med lavt lydniveau.

Multiboksenes præcise målemetode i kombination med det unikke konusspjæld betyder også forbedret energieffektivitet.

Compact Box

Når hverken plads, rum eller behov kræver den større og mere avancerede trykfordelingsboks, kan Compact Box være det rigtige valg. Compact Box er til områder, hvor du har behov for mindre boksdimensioner, hvor lyddæmpning ikke er nødvendig, hvor mindre lyddæmpende isolering er tilstrækkelig, og du ikke behøver en integreret VAV-løsning.

Til gengæld får du en trykfordelingsboks, der vejer 40 % mindre end andre trykfordelingsbokse, bruger 31 % mindre isolering og 30 % mindre stål, har et tilstrækkeligt justeringsområde og giver god værdi for pengene.

 

 

Multi Box versus Compact Box

- udviklet til at opfylde dine behov!

Reducer brugen af materialer

En enkel vej til en grønnere fremtid er at bruge mindre af alt. Der er ingen grund til at gå stort, hvis småt passer bedre. Compact Box er lettere, mindre og polstret med mindre lydisolering, hvilket gør den til et grønnere valg med hensyn til reduceret materialeforbrug.

Se her hvor kompakt en Compact Box er....

Compact Box leveres med en EPD

Ved at levere miljøvaredeklarationer (EPD) baseret på livscyklusvurderinger kan vi differentiere og specificere miljøpåvirkningen på vores produkter. Lindab Compact Box er vores første trykfordelingsboks, der får denne erklæring. Og hvorfor er det vigtigt?

Deklarationen sikrer gennemsigtighed om miljøpåvirkning, vejledning i beslutninger om grønne byggeprojekter og mulighed for at score point inden for grønne bygningscertificeringer som BREEAM, LEED og DGNB.

Sæt den sammen med et Lindab armatur

Montering af et armatur med trykfordelingsboks hjælper med at opnå en stabil luftstrøm til armaturet og realisere potentialet for individuel justering, hvilket giver et bedre indeklima.

Lindab tilbyder et stort udvalg af designarmaturer. Valget er dit!

 

 

Lindab hjælper dig på vej

Med vores digitale værktøjer kan du nemt konfigurere den korrekte og optimale løsning, så den passer til netop dine ventilationsbehov.

 

 

 Bliv kontaktet - udfyld formularen