Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

En moderne tagløsning med Lindab Kliktag

Med Lindab Kliktag har du muligheden for at tilbyde dine kunder et elegant og tidløst tag, som er enkelt at montere og vedligeholdelsesvenligt.

De mange designmuligheder sikrer byggeriet et elegant og æstetisk udseende.

Kort fortalt

  • Minimal vedligeholdelse
  • Lav vægt
  • Komplet tilbehørspakke
  • Vælg mellem flere overflader - op til 30 års garanti
  • Produceret i Danmark

Ny flot 300 mm profil til Kliktag og facade

Det stilrene kliktag fås nu også i en profilbredde på 300 mm, der giver et moderne udtryk til både tag og facade. Vi har netop monteret et flot 300 mm kliktag på en ny lagerbygning, som det kan ses her.

Vores kliktag og facade har HBP GreenCoat® overfladebehandling, den mest miljøvenlige på markedet. Den er biobaseret og fremstillet på svensk rapsolie med dokumenteret holdbarhed – også mod korrosion.

 

 

Montagevejledning

Vores kliktag- og facade er enkelt at montere uden specialværktøj. Du finder vores udførlige montagevejledning her.

Lindab logo for EPD

EPD - fra vugge til grav

Hos Lindab arbejder vi dagligt på at skabe grøn innovation gennem vores produkter – vores Kliktag er ingen undtagelse.

Vores tredjeparts verificerede miljødeklarationer er din garanti for, at vores Kliktag lever op til en bred funderet tilgang til bæredygtighed.

Vælg den optimale overflade

Lindab Kliktag er fremstillet af varmgalvaniseret, koldvalset stål med enten HBP Topcoat eller Durafrost coating. Overfladebelægningen påføres stålpladen i en 3-lags dobbeltsidet opbygning.

Skab designet med et væld af farver

Med en bred farvepalette får du utallige muligheder for at skabe et skræddersyet design til dit næste byggeprojekt. Du kan vælge mellem 22 forskellige farver fordelt på 7 standardfarver og 15 tilvalgsfarver, som alle lever op til korrosionsklasse RC5.

Elegant og enkel sternbeklædning

Moderne og bæredygtigt byggeri stiller krav til detaljerne. Lad dig inspirere af den moderne byggestil og vælg en en vedligeholdelsesvenlig og stærk Lindab sternbeklædning i stål.

Lindab sternbeklædning, sikrer et æstetisk udseende og kan skræddersys til dit projekt. Vælg HBP Greencoat, markedets mest miljøvenlige overfladebehandling med dokumenteret holdbarhed - også mod korrision. 

Findes i mange flotte farver og med garanti på op til 30 år.

Inddækning med false

Lindab sternbeklædning er udformet som traditionel zink inddækning med false. Sternbeklædningen består af et inddækningsprofil og et falsprofil. Profilerne er traditionelt udformet og monteres uden synlige skruer.

Unik kliktagsløsning til unik Holte-bolig

En skræddersyet tagløsning med kliktag, der bidrager til villaens unikke arkitektur, som arkitekt Kim Utzon står bag.

Sådan beskriver boligejer Niels Neye den tagløsning, Lindab har leveret til hans boligprojekt i Holte.

– Med Lindabs kliktag fandt vi en løsning, der tager sig rigtig godt ud arkitektonisk, og som samtidig lever op til miljøkravene, siger Niels Neye, som har bygget ny villa i Holte.

Om projektet udtaler arkitekt Kim Utzon:

– Det har været en øjenåbner, hvilke muligheder tagløsningen gav arkitektonisk. Det er blevet et helstøbt udtryk, der har givet huset en fin kant og et unikt udtryk.  

Louisenlunds nye lærings- og forskningscenter

Tysklands næststørste kostskole med tilhørende gymnasium i Güby, har investeret i alt omkring 30 millioner euro i "fremtidens læring".

Siden første spadestik i oktober 2020 er der bygget en ny beboelsesejendom og et lærings- og forskningscenter på en 73 hektar stor grund. Traditionelle klasseværelser og frontal undervisning hører fortiden til, i stedet giver et fleksibelt lokalelayout mulighed for ledsaget læring alene og i små grupper. Men det er ikke kun indvendigt, at lærings- og forskningscentrets fire nye bygninger er præget af innovativ arkitektur: Klimaskærmen, hvorpå blandt andet Lindab Klik-taget er brugt, er gennemtænkt mht. dets materialer og afspejler de naturlige omgivelser.

 

  • 1 null
  • 2 null
  • 3 null

FAQ

Få hjælp til kliktag

Har du brug for hjælp til at finde det rette kliktag? Se mere i vores produktudvalg eller send os en mail.