Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Gaveregn med Lindab Julekalender

NyhedNOV 27, 2023 15:37 CET
Deltag i Lindabs julekalender og vind flotte gaver. Lindab nisserne er allerede i fuld gang med at pakke gaver ind.

Lindabs traditionsrige julekalender starter den 1. december. Vi ønsker at sprede juleglæde ved at give vores kunder og venner muligheden for at vinde flotte præmier hver dag i december frem til og med den 24. december.

Lindab nisserne er allerede i fuld gang med at pakke gaver ind. Vores julekalender er en fantastisk mulighed for at sprede glæde og samtidig vise vores påskønnelse for vores kunders støtte i løbet af året.

Vi opfordrer dig til at deltage og være med til at sprede julestemning. Lad os sammen skabe en uforglemmelig jul fyldt med overraskelser og glæde.

I julekalenderen gemmer der sig hver dag en ny og spændende præmie bag hver låge. Hvem ved, måske bliver du dagens heldige vinder.

For at deltage skal du blot besøge os på www.lindab.julekalender.dk og åbne dagens låge. Vær opmærksom på, at du kun kan deltage én gang om dagen, men du har chancen for at vinde en ny præmie hver dag.

Tilmeld dig HER, så sender vi dig hver dag en mail, så er du sikker på, at du ikke glemmer din chance for at vinde en fin gave.