Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Choose languge
Log ind

Ventilationsløsninger og FN’s verdensmål

FN’s verdensmål består af 17 konkrete mål og 169 delmål, der frem mod 2030 angiver retningen for en mere bæredygtig udvikling til glæde for både mennesker og planeten. Verdensmålene favner bredt og sikrer en sammenhængende, bæredygtig udvikling.

Hos Lindab arbejder vi med bæredygtighed ud fra et holistisk perspektiv, hvor produkterne skal adressere miljømæssige, økonomiske og sociale bæredygtighedskriterier. Vi bruger en stor del af vores tid indendørs, og derfor er et godt og sundt indeklima altafgørende for vores sundhed, trivsel og fysiske og psykiske velvære – og i den sammenhæng vores evne til at lære, arbejde, indgå i sociale sammenhænge, slappe af og sove.

I vores produktudvikling tager vi udgangspunkt i brugerne, uanset om det er skolebørn, der skal sikres et godt undervisningsmiljø, ansatte, der tilbringer størstedelen af deres arbejdstid indendørs eller privatpersoner, der ønsker en sund og holdbar bolig, der sikrer god søvn og mindsker risikoen for at udvikle astma og allergier.

Derfor anvender vi FN’s verdensmål som grundlag for en lang række af vores beslutninger. Med hensyn til vores ventilationsløsninger, har vi valgt især at fokusere på Verdensmål 3 (Sundhed og trivsel), 4 (Kvalitetsuddannelse), 7 (Bæredygtig energi), 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), 12 (Ansvarligt forbrug og produktion), 13 (Klimaindsats) og 17 (Partnerskaber for handling).