Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
  • 1 NYHED!
  • 2 Opnå en længere levetid
  • 3 Funktionalitet og design følges ad

Mulighederne er mange

Stål er et af de mest anvendte materialer af alle og det mest alsidige. Anvendelsen af farvebelagte stålprofiler som byggemateriale er stigende. Den alsidighed som lakeret stål giver med hensyn til form, farver og den lange levetid, betyder stor frihed og tryghed hos arkitekten og bygherren.

Perfekt til grønne byggerier

GreenCoat® er verdens mest miljøvenlige overfladebehandling. Den er biobaseret og fremstillet på svensk rapsolie. Dokumenteret holdbarhed – også mod korrosion. Det store farveudvalg giver utallige designmuligheder og er testet mod UV-stråling. Fordi Lindab er blevet GreenCoat® Partner, får du automatisk GreenCoat® når du vælger HBP eller HBPM overflade.

Vælg coating efter projekt

Lindab tilbyder flere typer af coating til tag, facader og tagrender. Vælg coating efter byggeriets tiltænkte levetid, lokale vejrforhold, placering og anvendelse. Ud over en lang levetid er der den yderligere fordel ved at overfladebehandle stål, at coatingen findes i mange forskellige farvenuancer.

Coatingens opbygning

Lindabs produkter fremstilles af varmgalvaniseret koldvalset stål. Overfladebelægningen påføres stålpladen i en 3-lags dobbeltsidet opbygning: Først et passiveringslag, dernæst en primer og til sidst en overfladeblægning, som vælges afhængigt af byggeriet. Der er mulighed for at tilvælge antikondens på stålprofiler.

Fordele ved at anvende coated stål

Ved at anvende coated stål gives stålet en række egenskaber, der passer til forskellige anvendelsesmuligheder og miljøer. Coatingen tjener derfor flere formål. Den giver stålet et attraktivt udseende, samtidig med at den beskytter mod korrosion.

Tester i naturligt miljø

HBP GreenCoat® , HBPM GreenCoat® , polyester og durafrost bliver alle løbende testet i omgivelser, som i den grad kan give udslag på korrosion. Produkterne er nemlig testet på den svenske ø Bohus-Malmøn, som vores produkt- og udviklingsansvarlige jævnligt besøger for at følge de miljømæssige belastninger af den åbne placering i nærkontakt med saltvand og stærk vind.

Få hjælp til at vælge coating

Har du brug for hjælp til at finde den rette coating? Kontakt os på +45 73 99 73 60 eller send os en mail.