Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
  • 1 Plafond XD
  • 2 Optimalt indeklima
  • 3 Armaturer designet til formålet

Indeklimasystemer - armaturer, riste og spjæld

Med Lindabs indeklimasystemer får du markedets mest innovative ventilationsløsninger. Vi har et komplet udvalg af produkter, lige fra armaturer, riste, dyser til VAV-systemer. Det betyder, at Lindab kan levere løsninger som sikrer optimalt indeklima til et hvert behov og byggeri. Uanset om dit projekt er inden for industri-, bolig- eller kontorbyggeri.

Kvalitet, service og viden har altid været afgørende faktorer for de kunder, der har valgt os som samarbejdspartner. Så bag en hver løsning ligger brancheførende ekspertise, omfattende research, evaluering og fuld dokumentation. Hvis du har specifikke krav, behov eller ønsker, designer vi en ventilationsløsning, der passer til netop dit projekt.

Luftbårne indeklimaløsninger

Luftbårne ventilationsløsninger omfatter armaturer, riste, spjæld og tilbehør, der anvendes til at regulere og styre klimaet i et rum. Du anvender systemerne med luft til at ventilere, afkøle eller opvarme et rum og de har brancheførende egenskaber, såsom høj energieffektivitet, et meget lavt støjniveau samt gennemtænkte montageløsninger.

 

 

Vandbårne indeklimaløsninger

Et vandbårent klimasystem giver dig klare fordele. Produkterne bruger vand til effektiv regulering af rumtemperaturerne, med et højt niveau af præcision, og skaber et perfekt indeklima med frisk luft, lavt støjniveau og optimal komfort. Lindabs vandbårne produkter er ekstremt nemme at montere og certificeret i henhold til Eurovent.

 

 

Designriste

Indblæsning og udsugning via ventilationsriste bruges traditionelt i alle typer bygninger. I Lindabs sortiment af ventilationsriste er der en rist til ethvert formål. Vi producerer riste i både aluminium og stål. Ristene kan monteres i gulvet, væggen, ydermuren, loftet og direkte i cirkulære og rektangulære luftkanaler. De fleste af Lindabs riste kan på anmodning tilpasses specifikke mål. Ventilationsristene udføres i særlige variationer, der tilpasses kundens behov og dermed passer til ethvert formål.

Nem betjening med webbaseret idræftsættelse

Pascal Operate er den nye webbrugerflade der tilbyder nem opsætning og idriftsættelse. Den giver et fuldt systemoverblik og viden om indeklimaet i bygningen. Pascal Operate viser detaljerede målinger og data på hele tre forskellige niveauer: bygnings-, sektions- og rumniveau. Pascal Operate giver med en kode brugerne af bygningen mulighed for tilgang til disse data. Som installatør får du nu et endnu smidigere værktøj, som gør arbejdet med konfiguration og idriftsættelse så enkelt og effektivt som muligt.