Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Lindab armaturer

Det rigtige armatur på det rigtige sted gør en verden til forskel. Det handler ikke kun om at løse udfordringer med støj, træk eller temperaturudsving - det handler om at forbedre den overordnede komfort, luftkvaliteten og stemningen i rummet. Det er her Lindab kommer ind i billedet. Vores armaturer er designet til at levere optimal ydeevne samtidig med at de smelter ind i omgivelserne. Resultatet er et rum, der føles helt rigtigt. Oplev forskellen og løft dit næste projekt.

Hvorfor skal du benytte Lindabs armaturer?

Lindab er mere end blot en ventilationsleverandør - vi er en engageret partner, klar til at hjælpe dig med at forbedre dit næste projekt med de rigtige produkter hver gang.

  • Mange års brancheerfaring
  • Bredt produktsortiment der dækker enhver type krav
  • In-house design, udvikling og produktion
  • Kundetilpassede løsninger og fuldskalatest
  • Nem installation, idriftsættelse og vedligeholdelse
  • Software og værktøjer til effektiv planlægning og implementering

Til ethvert projekt og til ethvert behov

Armaturer, trykfordeliongsbokse, riste, ventiler, dyser, overløbsarmaturer – vores sortiment dækker dig.

Vælg den rigtige trykfordelingsboks

Korrekt regulering af ​​luft og lyd i dit ventilationssystem er afgørende for komforten og indendørs luftkvalitet. Her spiller en trykfordelingsboks en stor rolle. Den sikrer en målt og afbalanceret luftstrøm, fordeler luften jævnt til armaturer og sikrer en god lyddæmpning.

For at maksimere effektiviteten af ​​dit armatur er det vigtigt at parre den med den rigtige trykfordelingsboks. Vælg med omtanke, da det rigtige par kan forbedre komforten, indendørs luftkvalitet og energieffektiviteten markant.

 

 

 

Planlægningsværktøjer

Designprocessen kan strømlines med Lindabs omfattende udvalg af ventilationssoftware, værktøjer og plugins. Vores værktøjer er skabt til at støtte dig med produktvalg, dimensionering, beregninger og ydeevneevalueringer. Med fokus på at lette skabelsen af ​​komplette, energieffektive ventilations- og indeklimasystemer hjælper vores digitale løsninger dig et langt stykke af vejen.

 

 

 

Oplev vores laboratorier

I Lindab er innovation og udvikling nøgleord. Vores avancerede akustiske og indeklimalaboratorie i Farum, spiller en afgørende rolle i denne proces. Faciliteterne gør os i stand til at udføre grundige test og målinger, der driver udviklingen af ​​vores højtydende produkter. Vi byder også velkommen til kunder, der har brug for fuldskalatest og præcis produktdokumentation til specielle projekter.

 

 

 

Spar energi og optimer komforten

Med behovsstyret ventilation (DCV) får du det bedste fra to verdener - sundere indeklima og lavere energiforbrug.

Lindab tilbyder komplette rumstyringssystemer og komplet kontrolstyringssystem for yderligere energieffektivitet og besparelser. Lær mere om, hvordan vores behovsstyrede ventilationssystemer kan løfte dit næste projekt og samtidig hjælpe dig med at reducere driftsomkostningerne.

Hent Vent Tools appen

Vent Tools-appen er udviklet til at gøre dit arbejde lettere, når du beregner, planlægger installationen og kontrolmåler på dit ventilationssystem.

Uanset om du skal beregne tryktab, kanaldimensionering, bøjningsvinkler for en specifik offset eller har brug for K-faktoren og luftstrømskapaciteten, så er Vent Tools lige i lommen til at gøre arbejdet for dig. Måske har du den allerede? Du kan hente den nye og opdaterede version her.

 

 

 

Book et møde og få en gave

Booker du et besøg inden den 1. juli 2024, med henblik på en dialog om Lindabs løsninger inden for armaturer, så kvitterer vi med en valgfri gave. Vælg mellem en praktisk rygsæk som også kan benyttes som taske eller en eksklusiv Eva Solo drikkeflaske i stål.

>>  BOOK MØDE HER