Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
 • 1 Lindab Garageporte
 • 2 Stål, stil og styrke - fra inderst til yderst

Innovativt design

Garageporte skal passe til byggeriets arkitektur og give beskyttelse mod vind, vejr og ubudne gæster. Derfor kan du hos Lindab vælge mellem mange flotte farver, flere overfladetyper og en masse tilbehør.

Porte fra Lindab er din garanti for en sikker, langtidsholdbar og miljøvenlig løsning.

 • EPD miljødeklareret portløsning fra vugge til grav
 • Unikt kernemateriale af ekstruderet polystyren
 • Høj isoleringsevne 
 • Stærkt portblad på 46 mm
 • Fingerklemssikring
 • Faldsikring 
 • Kuldebrosadskilt i centerlinjen
 • Ventilationsåbning
 • Danskproduceret
Design din garageport med Lindab Port Designer-værktøj: valg af farve, struktur og størrelse. 3D-visning både ude- og indefra.

Prøv vores nye Port Designer!

Det er muligt for dig, at designe din helt egen garageport med vores Port Designer; Det er så let! Du kan vælge farve, struktur og størrelser - og samtidig få en flot 3D visning både ude- og indefra garagen.

Når du har valgt dit endelige design, får du samtidig en pris og kan sende ordren afsted med det samme. Det bliver ikke meget bedre!

 

 

 

 

 

BIM objekter til Revit og ArchiCAD

Download leverandør-neutrale BIM objekter, som er simple og lette at arbejde med. De er konfigurerbare mht. design, el-betjening, erstatningsluft, tagfølge mm. og alle VR kombatible. Fås til både ArchiCAD og Revit. GRAPHISOFT har lavet en online guide, der beskriver hvordan objekterne til ArchiCAD anvendes. Se den her

Det ultimative garagekit

Tilkøb ismartgate, som giver mulighed for videoovervågning og adgangsstyring gennem smartphone, tablet eller PC.

EPD miljødeklareret

Lindab har en EPD miljødeklaration med cradle to grave på portene, som sikrer dig en af de mest miljøvenlige portløsninger på markedet. Vores 46 mm panel har en unik kerne af ekstruderet polystyren, som ikke kun er mere modstandsdygtig, den udleder også 50 % mindre CO2 under fremstilling, sammenlignet med traditionelle porte af polyuretan skum.

EPD og LCAbyg import filer (Life Cycle Assessment)

Værktøjet LCAbyg er det officielle værktøj til at beregne et byggeris samlede miljøbelastning ved opførelse, drift og end-of-use - f.eks. i forbindelse med myndighedsdokumentation og DGNB-certificering.

Vi tilbyder LCAbyg import filer baseret på produkternes EPD, som gør det mindre tidskrævende at udføre LCAbyg-beregningen. Med fordel kan LCA-beregningen allerede anvende import filerne i de indledende designfaser og sikre de bedste forudsætninger for at træffe bæredygtige valg.

EPDer og LCAbyg import filer for vores produkter kan frit downloades under hvert produkt, som har en EPD.

Elbetjening

Høj brugerkomfort med el-betjening, som nemt betjenes fra bilen og som selvfølgelig er Tüv testet. Er udover et flot design, også strømbesparende med ”soft start/stop”.

Innovativ ingeniørkunst

Med ventilationsåbning i toppen, skabes et godt indeklima, uden blade, mus, vand og sne kommer ind i garagen.

Gode råd til vedligeholdelse

Vores sælger Anders Godsk guider dig igennem en effektiv rengøring af din garage- eller industriport. Ved regelmæssig vask og aftørring reducerer du risikoen for alge- og snavsophobning, hvilket kan være med til at forlænge portens levetid.

FAQ

Få hjælp til Lindab porte

Har du brug for hjælp til at finde den rette portløsning? Se mere om vores produktudvalg eller send os en mail.