Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Få et godt og sundt indeklima

Lindab villaventilation er udvalgte autoriserede partnere, som er professionelle og erfarne fagfolk, som garanti for, at din løsning bliver optimal for din bolig og opfylder kravene i Bygningsreglementet.

Bag Lindab villaventilation står Lindab koncernen som er blandt verdens førende producenter og leverandører af ventilationsløsninger. Løsningerne er testet og dokumentet - og vi er leverandør til store byggeprojekter over hele verden - hver eneste dag.

Hvad betyder et godt indeklima for dig?

Vi opholder os inden døre næsten hele dagen. Derfor har luften i de rum, hvor vi opholder os, stor betydning for vores trivsel og velvære. Et godt og sundt indeklima med frisk luft påvirker os positivt. Vi føler os bedre tilpas og får større overskud. Et godt indeklima har ren og frisk luft – og med den helt rigtige temperatur. Med en professionel ventilationsløsning i hjemmet, udskiftes luften kontinuerligt, så det altid er behageligt at opholde sig i rummet. Hver time, hver dag.

Dokumenteret effekt på radon

Radon er en radioaktiv gas, som findes i undergrunden. Radon kan hverken ses, lugtes eller mærkes, men Sundhedsstyrelsen vurderer, at 300 danskere hvert år får lungekræft på grund af gasarten. Dansk forsøg dokumenterer radonreducerende effekt med ventilation.

Hvad betyder et dårligt indeklima for dig?

Når du ikke får luftet ud som du burde, er der risiko for et dårligt indeklima. De mest tydelige tegn er fugt og dug på vinduer og i værste fald fugtskader, som kan medføre råd og svamp. Det går ikke kun ud over dit hus. Det påvirker også dig og dine børn. Dårligt indeklima kan give søvnproblemer, hovedpine, utilpashed og koncentrationsbesvær. Et dårligt indeklima kan derfor være medvirkende årsag til astma og allergi.

Intelligent boligventilation til fremtidens byggeri

Lindab InDomo ventilationsløsningen er et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion. InDomo kan anvendes i etagebyggeri, rækkehuse og som villaventilation i parcelhuse.

Lindab Airy - montér, justér, færdig

Lindab Airy passer til alle ventilationssystemer og er velegnet til både loft- og vægmontage. Den smarte montageløsning betyder en hurtig og enkel installation.

Få det du drømmer om

Bestil et uforpligtende tilbud på villaventilation. Kontakt kundeservice på tlf. 70 13 11 11. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag 7.00-16.00, og fredag 7.00-15.00