Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

EKOVENT - en del af Lindab

Lindab har den 1. oktober 2020 købt Ekovent, som er et markedsledende ventilationsfirma i Sverige, med speciale inden for brand- og røgsikring.

Ekovent, som nu er et Lindab datterselskab, udvikler kvalitetsprodukter, har  høj teknisk kompetence og har har opbygget tætte relationer med rådgivere, entreprenører og installatører. Lindab agter at videreudvikle Ekovents drift og salg i Norden, herunder det danske marked. De fremstiller hovedsageligt produkter til brand- og røgbeskyttelse, men udvikler også andre ventilationsprodukter såsom taghætter, riste, spjæld og ventilatorer.

Ekovent blev grundlagt i 1972 og er en familievirksomhed i anden generation. Virksomheden har hovedkontor og to produktionsfaciliteter i Vellinge uden for Malmø samt salgskontorer i Stockholm og Göteborg. I Vellinge har Ekovent også et udviklingscenter med et avanceret testlaboratorium.

De første varer er landet

Vi vil løbende lægge flere og flere af EKOVENT´s produkter i Lindabs webshop. I første omgang fokuserer vi på at udvide sortimentet inden for brand-og røgsikringsprodukter.

E60S røgspjæld

EKO-SRB1 røgspjæld er et P- og CE-godkendt spjæld i klasse E60S beregnet til at forhindre spredning af røg i ventilationskanaler i tilfælde af et gennembrud af en brandklassificeret væg/etage.

EI60S brand- og røgspjæld

EKO-SRBG1 brand- og røgspjæld i klasse EI60S beregnet til brandsektion eller som beskyttelse mod spredning af brand og røg i ventilationssystemer. Spjældet kan monteres på brandseparerende bygningsdele fremstillet bestående af godkendte lette væg- eller betonkonstruktioner.

 

 

Lindab Protect

Vores certificerede brand- og røgsikringsløsninger er udviklet til at beskytte menneskeliv og bygninger. Det kalder vi Lindab Protect. Sikker, pålidelig brandbeskyttelse forhindrer, at brand og røg spreder sig. I tilfælde af brand betyder det, at skader kan forhindres eller begrænses til et minimum. Lindab tilbyder komplette løsninger til brandbeskyttelse i ventilationssystemer, herunder brand- og røgspjæld, røgkontrolspjæld, tilhørende styringer samt røgudsugningskanaler.

 

 

Kontakt os

Vil du vide mere om vores brand- og røgsikringsløsninger, så kontakt en af vores eksperter. Vi er klar til at hjælpe dig videre med at finde den optimale løsning.