Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Ultra BT - let opgradering af ventilationssystemer

Ultra BT-systemet giver dig mulighed for at opgradere rum for rum, det kræver ingen rekonstruktion af vægge, ingen langvarig nedlukning af kontorer.

Det resulterer i væsentlig reduktion af ventilationsomkostninger og energiforbrug.

UltraLink DCV regulator, Bluetooth sensorer og Lindab-apps på din smartphone – det er alt hvad du behøver for at få en omkostningseffektiv ventilationsopgradering med fuld driftskontrol på rumniveau.

>> Se UltraLink® Controller FTCU

>> Se UltraLink® Monitor FTMU

Tre komponenter - fuld kontrol

UltraLink Demand Controlled Ventilation-regulatoren, Bluetooth-sensorer og Lindab-apps på din smartphone giver dig mulighed for at opsætte, overvåge og nulstille op til fem forskellige sensorer i hvert af dine rum. På den måde kan du styre alt fra CO2-niveauer, luftgennemstrømning, luftfugtighed, tilstedeværelse og temperatur med få klik i app´en.

No wires – no worries

Fordi UltraLink er installeret i eksisterende kanaler, og alt er forbundet via Bluetooth, kan du opsætte hele Ultra BT-systemet på mindre end en time pr. rum. Når du har placeret sensorerne på væggen, downloader du OneLink-appen til din smartphone og indstiller alle foretrukne niveauer i rummet - så er systemet kørende.

Let opgradering i etaper

Da Ultra BT er så nem at installere og fungerer på rumniveau, kan du opgradere dit CAV-ventilationssystem til et DCV-system rum for rum. Start med at optimere områder med størst luftskifte, mål dine besparelser, forbedring af arbejdspræstationen og den generelle komfort, og gå videre herfra til de andre rum.

Ultra BT fordele

Med Ultra BT får du førsteklasses luftkvalitet, justeret efter brug og tidspunkt på dagen, alt sammen med nem installation og enkel styring. Få en fornemmelse af, hvor enkelt Ultra BT-systemet er i denne video.

OneLink - idriftsættelses app

Hvad har du med dig hele tiden? Din smartphone. Med OneLink appen har du din idriftsættelsesopsætning i lommen. Med OneLink kan du opsætte hele dit rumstyringssystem og kan få virtuel support ved at bruge din smartphone.

OneSet - rumkontrol app

OneSet er appen der giver slutbrugerne et overblik over det aktuelle indeklima, ved at give mulighed for at justere på ønsket temperatur i rummet samt aflæse CO2 og fugtighedsniveau. En hotelgæst kan få adgang til justering og overvågning et døgn. En bruger af et møderum kan få adgang f.eks. en halv dag. En kontoransat kan få generel adgang til det kontorlokale hvor vedkommende er placeret. En beboer kan få ”evig” adgang til boligventilationen i huset.

LindQST - dit online beregningsværktøj

Jo mere du ved på forhånd – jo nemmere er det at lave en ventilationsopgradering. Med LindQST-udvælgelsessoftwaren kan du vælge og konfigurere løsninger for at sikre den bedste ydeevne til de laveste driftsomkostninger.

Desuden har vi gjort det nemt at finde alle produkter, dokumentation og relevant information, og du kan gemme igangværende projekter og afslutte beregninger på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Se mere på lindQST.com

Grøn omstilling

Ved at styre luften på rumniveau med en trådløs installation og app-styring, tager du et vigtigt skridt ind i en friskere, grønnere og mere bæredygtig fremtid. Vores casehistorie viste et fald i energiforbruget med hele 68%.

Ultra BT i brug - en casehistorie

Bygningsejeren af en kombineret lagerhal og kontorbygning i vores casestudie fra Bargteheide, Tyskland havde klare mål, da de startede optimering af ventilationssystemet. Først og fremmest havde de brug for køling og reduktion af energiforbruget, men de ønskede at genbruge så meget af det gamle kanalsystem som muligt og sikre en kort tilbagebetalingstid. Efter et år var resultaterne klare... Bortset fra det faktum, at undersøgelsen viste en væsentlig forbedring af indeklimatilfredsheden, resulterer systemets årlige energiomkostninger i en reduktion på 73% i forhold til det gamle system og efterlader et beregnet ROI på blot 4,5 år.

Kontakt os

Vil du vide mere om Lindab Ultra BT, så kontakt en af vores eksperter. Vi er klar til at hjælpe dig videre med at finde den optimale ventilationsløsning.