Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Bredt ventilatorsortiment

I Lindab forsøger vi altid at have det rette sortiment i forhold til vores kunders efterspørgsel.

Når vi taler ventilatorer udvider vi løbende vores sortiment med nye og spændende ventilatorer fra forskellige kvalitetsbevidste leverandører. Dette betyder at Lindab er i stand til at tilbyde en bred vifte af effektive ventilatorer fra flere førende leverandører. Vores ventilatorsortiment dækker ethvert behov fra den lydsvage ventilator på badeværelset til EC-ventilatoren med minimalt energiforbrug.


Vi fører ventilatorer fra ÖstbergHeliosVent-AxiaEltaSodecaKarl KleinPlastiferV.Å. Gram.

Plastifer

VSB centrifugalventilator i polypropylen til fugtig luft og aggressive miljøer. Lagerføres i standardstørrelse: Ø125 - 355 for 230/400 V. Kan bestilles i Atex.

Östberg

CK EC. Kompaktkanalventilator med høj kapacitet. Lagerføres i størrelse: Ø100 – 315 i både EC- og AC-udgave.

Helios

MBW/GBW. Radialventilator til emfang og procesventilation. Lagerføres i størrelse: Ø200 – 400 for 230/400 V.

Vent-Axia

VSC/VSP. Axialventilatorer velegnet til store luftskifter til montage i kanal eller væg. Lagerføres i størrelse: Ø 315 – 630 for 230/400 V.

Karl Klein

ENG/DNG. Skræddersyede ventilatorer til f.eks. ATEX-løsninger og andre specielle industriopgaver. Leveres fra: 50 m3/h for 230/400 V og også i rustfri/syrefast udgave.
Foto Roy Klostergaard ved lufttæppe kontakt

Få hjælp til ventilatorer

Har du brug for hjælp til at finde den rette ventilator? Så kontakt en af vores eksperter. Vi er klar til at hjælpe dig videre med at finde den optimale løsning.