Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
  • 1 HOT NEWS
  • 2 High-end eldrift med farvedisplay
  • 3 Lindab Industriporte
  • 4 Få BIM-objekter til ArchiCAD & Revit

Din totalleverandør på porte

Få dit byggeri til at gå op med Lindab Industriporte

Porte fra Lindab bygger på mange års erfaring og udvikling, som tager udgangspunkt i kundernes krav til sikkerhed, miljø, kvalitet og design.

Din port skal både fuldende facaden på din bygning og have de helt rigtige egenskaber, for at sikre de varer og medarbejdere, der er bag den. 

Vi hjælper dig med at kortlægge de behov, din portløsning skal opfylde.

Bæredygtigt og miljødeklareret (EPD)

Lindab har en EPD miljødeklaration med cradle to grave på portene, som sikrer dig en af de mest miljøvenlige portløsninger på markedet. Vores 46 mm panel har en unik kerne af ekstruderet polystyren, som ikke kun er mere modstandsdygtig, den udleder også 50 % mindre CO2 under fremstilling, sammenlignet med traditionelle porte af polyuretan skum.

High-end eldrift: LP-PRO

Det er med stor stolthed, at vi endelig kan dele sidste skud på stammen: LP-PRO styring med farvedisplay, som desuden kan leveres med frekvensomformer til soft start/stop, ligesom softwaren kan opdateres når der er nye funktioner.

Nye og optimerede motorer

De nye motorer har integreret encoder, er mere støjsvage og har mulighed for flere hastigheder. Vælg mellem BK motor, som er en ny standard motor med kæde for nødåbning ved strømsvigt eller BF motor med frikobling for nødåbning ved strømsvigt. Velegnet til flugtvejsløsninger.

Fullvision - nu i termoudgave

Få et eksklusiv og arkitektonisk udtryk med Fullvision. Som noget nyt kan du vælge med eller uden kuldebros adskillelse. De kuldebros adskilte profiler forbedrer u-værdien og reducerer bygningens varmetab. Løsningen er ideel til opvarmede bygninger.

Få op til 5x hastighed

Træt af ventetid og varmetab? Med en HSI eldrift til ledhejseporte, åbner porten op til 5x hurtigere end traditionel styring. Løsningen minimerer trækgener og reducerer bygningens energiforbrug.

Unikt kernemateriale

Lindab er de eneste på markedet der anvender ekstruderet polystyren som kerne, grundet dets unikke egenskaber. Dette gør at en port fra Lindab: ● Har en høj isoleringsevne i hele portens levetid ● Polystyrenkernen er vandafvisende og dermed frostsikrede ● Agerer brandhæmmende og uden giftig røgudvikling ● Reducerer vandoptaget med op til 84 % sammenlignet med andet kernemateriale ● Har en massiv kerne som giver et stærkt panel uden risiko for skumslip ● 40 % stærkere end traditionelle porte med en kerne af polyuretan.

Gode råd til vedligeholdelse

Vores sælger Anders Godsk guider dig igennem en effektiv rengøring af din garage- eller industriport. Ved regelmæssig vask og aftørring reducerer du risikoen for alge- og snavsophobning, hvilket kan være med til at forlænge portens levetid.

Få hjælp til Lindab porte

Har du brug for hjælp til at finde den rette portløsning? Se mere i vores produktudvalg eller send os en mail.