Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Pascal System Management - træk frisk luft ind og udgifterne ned

God ventilation starter med ventilationsprodukter i god kvalitet. Det giver måske sig selv. Men dit ventilationssystem vil aldrig kunne udnytte hver eneste watt maksimalt, medmindre komponenterne er tilsluttet et behovsstyret ventilationssystem. Når du justerer kontinuerligt, så indeklimaet til enhver tid matcher den måde, rummene bruges på, vil du straks bemærke to ting: Folk får det bedre, og du sætter en stopper for enorme mængder uudnyttet energi.

Behovsstyret ventilation i alle rum er det solide fundament – udvid med Lindab Pascal System Management, og få fuld kontrol over dit indeklima.

Det er tid til at gøre det hele meget nemmere.

Det er tid til Pascal System Management.

Gå efter effektive produkter – det er altid første skridt

Lindab er markedsførende inden for både luft- og vandventilation, så uanset hvad du har brug for, så har Lindab det.

Med de avancerede ventilationskomponenter, de rette sensorer og den rette opsætning tilsluttet på rumniveau har du alt, hvad du skal bruge til at sikre et optimalt indeklima – til alle behov, i alle rum, til enhver tid.

  • Forprogrammeret rumregulator
  • Reguler temperatur, PIR for tilstedeværelse, CO2, luftfugtighed
  • Nøjagtig regulering af luftstrømmen
  • Reguler både ventilation, køling, opvarmning og belysning

Regula Master – den forprogrammerede system-controller

Regula Master er en avanceret og meget intelligent system-controller – en hjerne, der holder styr på og styrer alt i dit indeklimasystem. Når Regula Master er tilsluttet dit DCV-system, og du har fuldt overblik i Pascal Operate, så har du det optimale ventilationsstyringssystem, der holder styr på alle rum i din bygning.

Ud over at være forprogrammeret med ekspertviden om indeklima får du:

  • Ventilatoroptimering med op til 50 % lavere energiforbrug
  • Driftskontrol med stabilitet og overvågning
  • Styring af udsugningssbalancen til perfekt balance

Pascal System Management kan tilsluttes Lindab DCV Regula og kan monteres i ét rum, i små og store bygninger, som en del af en bygning eller endda i større faciliteter, som hospitaler, hoteller og skoler.

Pascal Operate

Pascal Operate forbinder alle data i et omfattende, visuelt overblik.  Et intuitivt, praktisk værktøj, der giver dig liverapportering og fuld kontrol.

Det er designet til at sikre, at dit ventilationssystem kan opsættes, drives og udvikles på en brugervenlig måde.

Connect til en bedre fremtid

Når alt kommer til alt, handler det om én ting: bæredygtighed.
Bæredygtighed i form af energibesparelser, genbrug af materialer og komponentdele samt en bæredygtig arbejdsstyrke med et sundere indeklima, hvilket øger produktiviteten blandt de medarbejdere, der befinder sig i bygningen, og sikrer dig en mere bæredygtig virksomhed. Vi kalder det reuse, reduce, refresh.

Fordelene punkt for punkt – lad os opsummere

Med avancerede DCV-komponenter fra Lindab, der er opsat og designet som rumsystemer og tilsluttet Pascal System Management, får du fuld kontrol over hele ventilationssystemet.

Det sikrer reducerede omkostninger, øget komfort for dine medarbejdere, enklere drift, hurtig support og en betydelig datakilde til løbende forbedring af ventilationen.

  • Overvåg og kontrollér dit ventilationssystems ydeevne
  • Forberedt til BMS-tilslutning
  • Få ét access-point til hele dit indeklimasystem

Ønsker du at vide mere om behovsstyret ventilation? Så tjek nedenstående links