Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind

Imødekom alle krav, opnå fuld kontrol og oplev de mange fordele

Behovsstyret ventilation er Lindabs ekspertise. I årevis har vi været markedsførende inden for DCV, både hvad angår produkter, skalérbarhed og service. Det har aldrig været vigtigere at udnytte hver eneste watt optimalt, og når du først har taget kontrol over hvert rum og ventilerer i henhold til behovet, vil hver watt udnyttes til fulde, og mange vil være sparet væk. Og det er endda kun en af DCVs mange fordele. Vores mission er at levere det, du har brug for, tilbyde dig et bredt udvalg af produkter og muligheder og sikre, at du forbliver kompatibel, uanset om dine behov skal dækkes i lille, mellem eller fuld skala. Derudover har du med Lindab i ryggen altid adgang til gratis service og support.

Er du klar til at gå fremtiden i møde med intelligent ventilation? Så er valget enkelt - Lindab Regula.

Fremragende komponenter

For at kunne regulere efter behov har du brug for komponenter af høj kvalitet. Det får du med Lindabs førsteklasses produktsortiment.

  • MBV-trykfordelingsboks med integreret volumenstrømsregulator er en nøglekomponent i et DCV-system
  • De aktive kølebafler til de ekstra kølebehov sikrer overlegen luftspredning og lav risiko for træk
  • FTCU'en er den ultimative volumenstrømsregulator til udsugningsluft, der leverer ultralydsmåling, som ikke påvirkes af støv og andre partikler
  • Sammen med Regula Combi-rumregulatoren kan du styre indeklimaet ved at regulere temperatur, CO2-niveauer og luftfugtighed – alt sammen i overensstemmelse med antallet af personer. Styr både ventilation, køling og varme fra samme regulator.

Komplet rumstyring

Med dit foretrukne Lindab ventilationsanlæg, de valgte sensorer og vores Regula Combi-rumregulator har du alt, du skal bruge til at få sundere og mere omkostningseffektiv ventilation – du har, kort sagt, Lindab Regula.

Fordelene ved Regula

Rumventilationssystemet belønner dig med

  • Energi, der kun bruges, hvor der er behov for det
  • Indeklimastyring baseret på CO2 og tilstedeværelse
  • Forprogrammeret indeklima
  • Tilslutning til Pascal System Management og andre systemer

DCV ONE

Lindab tilbyder DCV til både nye bygninger og til renovering. DCV ONE er et godt valg til begge typer. DCV ONE kombinerer flere komponenter i én enhed. Den håndterer både volumenstrømsregulering med MBV, luftdiffusion med LCP, rumstyring med Regula Combi og har indbyggede sensorer i ventilationsarmaturets bundplade. Du kan endda tilføje aktuatorer til styring af radiatorvarmen. Så i bund og grund indeholder den alt, der skal bruges til at styre indeklimaet i hvert enkelt rum.

Tilføj Pascal System Management, så får du et centralt adgangspunkt og fuld kontrol over dit indeklima.

Gør det grønt

Hold dit energiforbrug nede, genbrug materialer og komponenter og få sundere og gladere medarbejdere med et bedre indeklima.

Vil du have fuld kontrol?

Behovsstyret ventilation i alle rum er det solide fundament – udvid med Lindab Pascal System Management, og få fuld kontrol over ventilationssystemet i din bygning. Pascal System Management forbinder alle Lindabs ventilationskomponenter i din bygning, og leveres med et gratis, intuitivt interface, der giver fuldt overblik og simpel styring.

Det er tid til Pascal System Management!

 

 

Design dit eget Regula system

Find de produkter, der kan konfigurere en DCV-reguleringssystemløsning, der opfylder bygningskravene.