Gå til hovedindhold
Lindab Logo
Choose languge
Log ind
  • 1 For a better climate
  • 2 Sunde bygninger
  • 3 Reducer miljøbelastningen

Bæredygtig nu og i fremtiden

Formålet med at have certificerede produkter og løsninger er, at kunder hos Lindab kan stole på vores kvalitet og at vi som virksomhed arbejder med standarder, til gavn for miljøet, byggeriet, vores kunder og ansatte i Lindab.

Hos Lindab har vi i dag en lang række certifikater på produkter, processer og løsninger og vi arbejder både på at forbedre de eksisterende og opnå nye certificeringer.

For a better climate

For os er bæredygtighed en måde at tænke og arbejde på. Det påvirker, hvordan vi arbejder med Lindabs strategi på alle områder. Alt fra de indkøb vi foretager, til de leverancer og den service vi tilbyder vores kunder.

Se en kort film om Lindabs plan for et bedre klima.

 

 

Energioptimeret og sundt indeklima

Adskillige undersøgelser har dokumenteret betydningen af et godt indeklima for vores fysiske og psykiske velvære. Det gælder uanset om vi arbejder på kontor, på fabrik, går i skole eller på anden vis modtager undervisning, er på hospitalet eller noget helt fjerde. Lindabs ventilationsløsninger er optimerede, så de sikrer et godt og sundt indeklima samtidig med at de gavner miljø, økonomi og brugernes velvære. 

Klimavenlige byggematerialer

Hos Lindab arbejder vi dagligt på at skabe grøn innovation gennem vores produkter – vores tagrender og facade- og tagpaneler er ingen undtagelse. Produkterne har til formål at beskytte bygninger mod tidens tand, der med klimaforandringerne bider hårdere og hårdere. Derfor videreudvikler vi konstant vores profilprodukter, så de løbende bliver mere robuste, modstandsdygtige og klimavenlige.

 

 

Grønne porte

Garageporte skal passe til byggeriets arkitektur og give beskyttelse mod vind, vejr og ubudne gæster. Derfor kan du hos Lindab vælge mellem mange flotte farver, flere overfladetyper og en masse tilbehør. Porte fra Lindab er din garanti for en sikker, langtidsholdbar og miljøvenlig løsning.

  • EPD miljødeklareret portløsning fra vugge til grav
  • Unikt kernemateriale af ekstruderet polystyren
  • Høj isoleringsevne 

FN´s verdensmål

FN’s verdensmål består af 17 konkrete mål og 169 delmål, der frem mod 2030 angiver retningen for en mere bæredygtig udvikling til glæde for både mennesker og planeten. 

Derfor anvender vi FN’s verdensmål som grundlag for en lang række af vores beslutninger. Vi har valgt at fokusere på Verdensmål 3 (Sundhed og trivsel), 4 (Kvalitetsuddannelse), 7 (Bæredygtig energi), 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), 12 (Ansvarligt forbrug og produktion), 13 (Klimaindsats) og 17 (Partnerskaber for handling).

Vil du vide mere...

Har du brug for bæredygtige løsninger til dine byggeprojekter, så kontakt os gerne. Vi er klar til at hjælpe dig videre med at finde den optimale løsning.